Wolflink001's forum posts

Avatar image for Wolflink001
Wolflink001

5462

Forum Posts

0

Wiki Points

92

Followers

Reviews: 58

User Lists: 0

#1 Wolflink001
Member since 2006 • 5462 Posts
Ok, every time I click a thread I see Error 404?
Avatar image for Wolflink001
Wolflink001

5462

Forum Posts

0

Wiki Points

92

Followers

Reviews: 58

User Lists: 0

#2 Wolflink001
Member since 2006 • 5462 Posts

Every time I click on someones thread I get the "Page not found" message. What's going on here?

Avatar image for Wolflink001
Wolflink001

5462

Forum Posts

0

Wiki Points

92

Followers

Reviews: 58

User Lists: 0

#3 Wolflink001
Member since 2006 • 5462 Posts

Thought I would go to the Pokemon boards today to do some trading. Then tried to create my own trade topic. I'm end up looking at the 404 Error message once again. I refresh the page but its still there. I'm also getting alot of OOPS messages as well today. Really tired of the bugs.

Avatar image for Wolflink001
Wolflink001

5462

Forum Posts

0

Wiki Points

92

Followers

Reviews: 58

User Lists: 0

#4 Wolflink001
Member since 2006 • 5462 Posts
I don't agree with any of Tom's reviews or reviews done by Gamespot for that matter...
Avatar image for Wolflink001
Wolflink001

5462

Forum Posts

0

Wiki Points

92

Followers

Reviews: 58

User Lists: 0

#5 Wolflink001
Member since 2006 • 5462 Posts

I've been dealing with this issue for awhile on this site. Back then it seemed easier to go back and edit your reviews but now its becomingSO difficult. When I try to edit my reviews it keeps telling me to add a score which means every time I have to edit I have to litterally change the overall score of my review in order to submit it. Then when I think it worked turns out nothing happened. I still see the same typos and its like nothing happened. But, when I click into my review to edit again the changes are there but they are not displaying after I submit my review. Why does the site do this now? Every time I need to make a quick edit I got to through all of these problems! I'm surprised the 404 error didn't appear again! Please help.

Avatar image for Wolflink001
Wolflink001

5462

Forum Posts

0

Wiki Points

92

Followers

Reviews: 58

User Lists: 0

#6 Wolflink001
Member since 2006 • 5462 Posts

Oracle of Seasons.:(

Avatar image for Wolflink001
Wolflink001

5462

Forum Posts

0

Wiki Points

92

Followers

Reviews: 58

User Lists: 0

#7 Wolflink001
Member since 2006 • 5462 Posts

I just finished typing a review on another Zelda game and I go to click it to read it over. Suddenly, I'm thrown to the Error 404 message and I see a random Elder Scrolls (Skyrim) link that has nothing to do with what I just clicked! What is up with this Gamespot???

Avatar image for Wolflink001
Wolflink001

5462

Forum Posts

0

Wiki Points

92

Followers

Reviews: 58

User Lists: 0

#8 Wolflink001
Member since 2006 • 5462 Posts
Yeah, I noticed that too along with this error 404 message I'm currently dealing with with no luck unfortunatly...
Avatar image for Wolflink001
Wolflink001

5462

Forum Posts

0

Wiki Points

92

Followers

Reviews: 58

User Lists: 0

#9 Wolflink001
Member since 2006 • 5462 Posts
I give up...
Avatar image for Wolflink001
Wolflink001

5462

Forum Posts

0

Wiki Points

92

Followers

Reviews: 58

User Lists: 0

#10 Wolflink001
Member since 2006 • 5462 Posts
What I meant was on my computer. I understand that you see everything on your computer fine but on mine I get the 404 error and I even tried logging in on the Wii and a different computer and I STILL see this problem