This topic is locked from further discussion.

Avatar image for kreuger
kreuger

68

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#1 kreuger
Member since 2005 • 68 Posts
i have a problem viewing forums that either i have posted or others that have. Even though I am logged on I am still unable to view forums and with the forums that i posted I am only able to see the messages that I posted. What seems to be the problem?
Avatar image for kreuger
kreuger

68

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#2 kreuger
Member since 2005 • 68 Posts
im also not able to see the messages that other people have posted on the forums
Avatar image for Angel_Gaidin
Angel_Gaidin

5953

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#3 Angel_Gaidin
Member since 2006 • 5953 Posts
I'm having this trouble, too. I think it's GS wide, that none of us can see GFAQers' posts, but we can see each others'. I'll just add my concern to this topic instead of making my own.
Avatar image for kreuger
kreuger

68

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#4 kreuger
Member since 2005 • 68 Posts
this just started happening today so i really dont know what was the cause of it
Avatar image for -Dark_Soul-
-Dark_Soul-

106

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#5 -Dark_Soul-
Member since 2004 • 106 Posts

i have the same problem

 

Avatar image for 4342
4342

997

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 0

#6 4342
Member since 2004 • 997 Posts

The same things has been happening to me as well.It just started to today.

Avatar image for vaftss2
vaftss2

1304

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#7 vaftss2
Member since 2006 • 1304 Posts
same here, in fact i think it started only about 30 minutes to an hour ago, it was fine this afternoon
Avatar image for BraindeadRacr
BraindeadRacr

2676

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 21

User Lists: 0

#8 BraindeadRacr
Member since 2006 • 2676 Posts
same here, in fact i think it started only about 30 minutes to an hour ago, it was fine this afternoonvaftss2
You're right. All cNET services(GS, GFAQs etc.) were down for about 10-20 minutes like a hour ago.
Avatar image for Warchild
Warchild

1671

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#9 Warchild
Member since 2002 • 1671 Posts
I still can't see Gamefaq users posts. :/
Avatar image for shaedar
shaedar

432

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#10 shaedar
Member since 2005 • 432 Posts
ditto- only getting GS posts, not GameFAQ's
Avatar image for Cyrax-Sektor
Cyrax-Sektor

12060

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 18

User Lists: 0

#11 Cyrax-Sektor
Member since 2006 • 12060 Posts

Here's another one:

[spoiler]  [/spoiler]  

Avatar image for madrocketeer
madrocketeer

7454

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 3

User Lists: 0

#12 madrocketeer
Member since 2005 • 7454 Posts
Oh, so that's what happened. Been wondering why I couldn't see any of the posts in some of the threads I viewed.
Avatar image for kreuger
kreuger

68

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#13 kreuger
Member since 2005 • 68 Posts
did the GS forums come back yet? because i still can't see anything
Avatar image for Skaladar
Skaladar

939

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#14 Skaladar
Member since 2004 • 939 Posts

Same here for me. I just wanted to keep this thread bumped as it is causing confusion. Recent topics are either appearing blank or missing post that were there at one time when viewed while logged into GameSpot. When logged into GameFAQ the same board seems to be intact.

Avatar image for _Sam_
_Sam_

31483

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#15 _Sam_
Member since 2003 • 31483 Posts
try clearing your cookies and cache and log in again
Avatar image for Skaladar
Skaladar

939

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#16 Skaladar
Member since 2004 • 939 Posts

This is happening with both IE and Firefox so I don't see what good clearing cookies and cache would do, especially when there are a lot of cookies that are needed by other websites. I DID just try it on another machine that has never been to either the GameSpot or GameFAQ forum I frequent and it's behaving the same. Even without logging in. If the "powers that be" need an example of specific boards this is happening on, compare these two:

http://www.gamespot.com/pc/sim/microsoftflightsimulatorx/forum.html?board_id=m-1-931252&pid=931252

http://boards.gamefaqs.com/gfaqs/gentopic.php?board=931252

 

Avatar image for _Sam_
_Sam_

31483

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#17 _Sam_
Member since 2003 • 31483 Posts
I just realized that I am having the same issue. seems like a new bug to me.....
Avatar image for The_Alamo8
The_Alamo8

1187

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#18 The_Alamo8
Member since 2006 • 1187 Posts
same here, i hope it gets fixed soon cuz im getting ticked off.
Avatar image for Ultrashroom77
Ultrashroom77

1970

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 6

User Lists: 0

#19 Ultrashroom77
Member since 2006 • 1970 Posts

yeah i don't see any posts in topics either.

Avatar image for Warchild
Warchild

1671

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#20 Warchild
Member since 2002 • 1671 Posts

try clearing your cookies and cache and log in again_Sam_
That was the first thing I tried, but it didn't help.

Avatar image for allnamestaken
allnamestaken

6618

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 10

User Lists: 0

#21 allnamestaken
Member since 2003 • 6618 Posts
I'm having the same problem, everyone running IE?
Avatar image for mattblook04
mattblook04

78

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#22 mattblook04
Member since 2007 • 78 Posts
Same problem.  Is it only affecting Gamespot?
Avatar image for Islandertj
Islandertj

610

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#23 Islandertj
Member since 2006 • 610 Posts
At first I thought it was just me. Hope they fix this soon.
Avatar image for _Sam_
_Sam_

31483

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#24 _Sam_
Member since 2003 • 31483 Posts
kreuger or a mod, can you edit the thread title to something more specific like "we are unable to see threads on the shared boards" that way an administrator is more likely to notice this thread and fix it
Avatar image for vaftss2
vaftss2

1304

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#25 vaftss2
Member since 2006 • 1304 Posts
we can see the threads just not the posts made by users, also plese fix this soon mods, i have a cantina to run, :(
Avatar image for Teivan
Teivan

1967

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#26 Teivan
Member since 2005 • 1967 Posts
This problem has been fixed.  We're sorry for any inconvienence this may have caused.
Avatar image for mattblook04
mattblook04

78

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#27 mattblook04
Member since 2007 • 78 Posts
Now I"m having the oppsite problem.  I can see GF posts but now not mine O.o
Avatar image for jakeboudville
jakeboudville

90576

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#28 jakeboudville
Member since 2004 • 90576 Posts
This problem has been fixed. We're sorry for any inconvienence this may have caused.Teivan
Thanks Tevian^_^