tsunami2311's forum posts

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1284

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#1  Edited By tsunami2311
Member since 2003 • 1284 Posts

Anyone else noticed for past few days this site is very slow loading, it waiting for connections way to long then when it actual does start to load the actual loading it page is just as slow.

And no ad blocker is not the issue, it does it with it disabled and enabled, I already reset modem/router.

Anyone else using opendns for the dns and having this issue?? it seem to clean up if use the DNS automaticly assigned by my IPS.

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1284

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#2  Edited By tsunami2311
Member since 2003 • 1284 Posts

remove this infinite article scrolling BS I click on 1 specific article to see IT not 5+ other ones. this bs is nothing more then way for to artifical pad the page hits. not to mention it take long for the page to load 5+ articles intead of just the 1 that was click.

bring old way back, click 1 article it show just that 1 article and loads the comments, ( we actual have to tell it now to load comments)

I said it once before i will say it again, FIX the site before adding things that are not need or wanted

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1284

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#3  Edited By tsunami2311
Member since 2003 • 1284 Posts

I dont like the bar at bottom of pages now linking other articles, dont like that i have have to click show coments now on the article i picked either or the fact it just show another article directly under that article in the same page...I click an article I expect to see that article and it comments ONLY i dont want to see another article directly under it seeing i didnt click in that article in first place.

Fix the problems with the site before adding useless extras no one asked for

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1284

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#4 tsunami2311
Member since 2003 • 1284 Posts

Gamespot has no HTML5 player any videos that use HTML5 are extrernal videos from the likes of youtube

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1284

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#5 tsunami2311
Member since 2003 • 1284 Posts

Mean while gamebombs videoplayer shows the highquality player just fine with Ablock on.....

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1284

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#6 tsunami2311
Member since 2003 • 1284 Posts

I see the low qualtiy shitty video player is being used. I can disable the ABP i delete all cookies and log back in and STILL get the crappy player... this getting tiring and annoying, but i guess it better then a broken play that dont work at all. seriously switch over to HTML5 players

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1284

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#7  Edited By tsunami2311
Member since 2003 • 1284 Posts

Why are Vidoes STILL RANDOMLY not loading 2 month after I reported this issues, and dont give me that crap that it is ablock/Ublock or there filters cause I tested it WITH them disable, and they randomly NOT loading with ADBLOCK ENABLED too, In IE/FF/Chrome.... Win7/Win 10

If i sit there reload the page enough in IE/FF etc with Ablock disable at some point the video will actual show and not black image. same thing happens with enabled too. so dont blame ablock/ublock. or is "Yahoo" still having this issue after i first mentioned it

http://www.gamespot.com/articles/windows-10-can-find-and-disable-pirated-games/1100-6429805/

Show black area bunch pages do this or are tell the black area is intentional, It went from working after reloading the page enough with ABP/UBLOCK on enabled or disabled to not working again, 30min later im IE/FF/Chrome

Again it does this when Adblock is DISABLE or ENABLED in multiply browsers and diffrent os. this issue is your site or who ever is hosting videos

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1284

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#8  Edited By tsunami2311
Member since 2003 • 1284 Posts

As stated unless you missed and or is blind EVEN WITH Adblock DISABLED This happens. Rude happens when gamespot cant get there shit together and keep there site work right with or with adblocking.

having to reload page 10+ to get video to load with out Adblocking or with Adblocking is worse they have to deal with Adblocking breaking things

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1284

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#9  Edited By tsunami2311
Member since 2003 • 1284 Posts

so what is game spot excuse this time for videos not showing?

http://www.gamespot.com/articles/deus-ex-mankind-divided-shows-technology-at-its-pe/1100-6428930/

^ this had no video since it was posted till now just now, just for the video to disappear again at random

http://www.gamespot.com/articles/shenmue-3-breaks-funding-records-on-kickstarter/1100-6428971/

This had no video till now too just for it disable again at random

and that was with ABP DISALBED both in IE AND FF. or is this some how ABP issue too.

Or did you forget to put videos in to them and just now start to get around to embedding the videos or is the server feeding the videos have issues.. basically if i reload the page enough times with ABP on or disabled the video might actual show up in the page and if I keep reloading the video will disappear again and just show black box.

Then when it does manage to get video its switch from crappy player with no quality control and player that allows you to pick quality at random, this happens both loged in and loged out cleared out cookies etc ABP on or disabled.

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1284

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#10  Edited By tsunami2311
Member since 2003 • 1284 Posts

ABP/Easylist fixed your site again for you lets see how long it is before you change its ads back end and break it all over.

The ad at the bottom in the white box is from yahoo

Add the bellow to custom rules, that will go away, there will be left overs of the white box though, i had that block for years it the one ad back end on this site that never changed and never broke something.

||s.yimg.com^