tsunami2311's forum posts

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1283

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#1 tsunami2311
Member since 2003 • 1283 Posts

I would love them to stop doing that along with stupid autoloading more news at bottom of article....

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1283

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#2  Edited By tsunami2311
Member since 2003 • 1283 Posts

Do my eye deceive me? does gamespot finally support html5 video play back..

Well some video work the ad blocked player works the 1 that show quality options dont work. but hey videos are working with out flash needed

It can be flash video play cause do not have flash installed and FF/CF does not come with it own version of it..

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1283

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#3  Edited By tsunami2311
Member since 2003 • 1283 Posts

I think it time to switch to HTML5 player seriously even giantbomb has it, though you have to pay for.... have to pay for something that less a sercurity risk then flash.. most funny

I refuse to put flash on my computer atm.

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1283

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#4 tsunami2311
Member since 2003 • 1283 Posts

@wemmick: the only approach is to make them no longer auto play we have to click play that is the only way to do it.

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1283

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#5 tsunami2311
Member since 2003 • 1283 Posts

yes please give the ablity to disable the bs that autoplay videos I general open multiple tab for videos and they all auto start, then it annoy as hell.

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1283

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#6 tsunami2311
Member since 2003 • 1283 Posts
@edgework said:

IP addresses for static.x servers change often to regionally balance load. If OpenDNS isn't refreshing often enough you're probably stuck on a server that's less than optimal for your location.

They did refersh there servers when I made the initial complaint to them, that didnt fix the issue, swap out 208.67.220.220 with 208.67.222.220 is what fixed cause apparently 208.67.220.220 was have reliability issue, before I did this I could not even get Giantbomb.com to load and gamespot was horrible slow loading those static#.gamespot.com, static#.gaintbomb.com servers would either not connect or be horrible slow . that or you's fixed your own sites problem, not that you's would admit issue with the site.

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1283

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#7 tsunami2311
Member since 2003 • 1283 Posts

if your using Opendns servers 208.67.222.222 and 208.67.220.220 swap out 208.67.220.220 with 208.67.222.220 it seem to made the issue better. for now

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1283

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#8 tsunami2311
Member since 2003 • 1283 Posts

it randomly randomly waiting on one of the Static.gamespot.com This site horrible loading and apparntly www.giantbomb.com has same issues,

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1283

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#9  Edited By tsunami2311
Member since 2003 • 1283 Posts

you saying you have same issue with Static1.gamespot.com , Static2.gamespot.com , Static3.gamespot.com , Static4.gamespot.com , Static5.gamespot.com or the site in general have issue connecting and or finishing loading the site with opendns? Cause openDNS says the issue is not there end despite it beeing very band on openDNS dns servers my isp DNS server are alot faster but they even show same issue from time to time.

Multiple computers and Firefox/Cyberfox/Chrome/IE/Edge they all seem to have this issue and considering gamespot is know for having issue with there site I more included to think it there end

If it mater or gamespot would admit any issues.

ISP= Optimum Online NJ area

Avatar image for tsunami2311
tsunami2311

1283

Forum Posts

0

Wiki Points

3

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#10  Edited By tsunami2311
Member since 2003 • 1283 Posts

there is seriously something wrong with the website

Static1.gamespot.com

Static2.gamespot.com

Static3.gamespot.com

Static4.gamespot.com

Static5.gamespot.com

All seem to be randomly waiting way to long to connect and when does connect images are missing and sits there another 15+ seconds trying to load them. when usng OpenDNS 208.67.222.222,208.67.220.220

If I switch over to my IPS DNS which are 167.206.245.135, 167.206.245.135 it significantly better majority of time site loads in 3 seconds with random here and there images are missing which take another 10 seconds to load, but even these dns are starting to stall,wait for connection on the above ip more often.

these test were dont on multiple computers and router and modem have alll been rebooted