matastig's forum posts

Avatar image for matastig
matastig

1001

Forum Posts

0

Wiki Points

793

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#1 matastig
Member since 2009 • 1001 Posts

We believe the problem is resolved.

GameSpot

indeedio:D and thanks alot!!

Avatar image for matastig
matastig

1001

Forum Posts

0

Wiki Points

793

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#2 matastig
Member since 2009 • 1001 Posts

What Video Format do you use for uploading your videos.

AQWBlaZer91

well usually WMV, seems to be the only working format for me atleast (but back in the days of course ) MOV, MP4 and FLV has a small chance of success, for example a year ago i uploaded a video using MOV, MP4, AVI and FLV but it didn't work then after that i converted my video to WMV format it worked just fine.(maybe Gamespot uses some old versions of codecs of some sort i don't know ) maybe it's just a random glitch either way we do have a problem uploading videos here that's for sure.

Avatar image for matastig
matastig

1001

Forum Posts

0

Wiki Points

793

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#3 matastig
Member since 2009 • 1001 Posts

Hey everyone. Can you see your friend's profiles and blogs again? It lookslike they've done some changes, but I wanted to make sure before the bug gets closed.

JodyR

Hey Jody, no it still on, as i said before after retracking each other again we gain access to our friend's profiles but for some reason it didn't work in their blog section(it did for some tho ) , and even in those accessible blogs/profiles the Track button rests the minute i enter their blog's section, meaning i can steal view some of my friends blogs (even when the Track button rests) but for example right now i can view my friend @syler4815162342's profile (it was accessible before) but when i hit to read one of his blogs Gamepsot gives me this message : Sorry, syler4815162342's profile is set to private.

Avatar image for matastig
matastig

1001

Forum Posts

0

Wiki Points

793

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#4 matastig
Member since 2009 • 1001 Posts

I try to upload my videos in WMV format and it always says Failed to Decode whenever it finishes. Can anyone tell me about the issue and how do I solve it.

AQWBlaZer91

I've tried all kind of formats and now i can assure you GS's video hosting is completely broken.

P.S: i posted this thread long time ago and no one seems to care about it.

Avatar image for matastig
matastig

1001

Forum Posts

0

Wiki Points

793

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#5 matastig
Member since 2009 • 1001 Posts

To everyone with the problem, have you tried re-tracking the user you have the problem with? That seemed to fix it for princess_peach and noteldnephorgen123
we did, but the thing is it doesn't work with everyone, for example i got a PM today that (one of my oldest friends) is my friend now(and he was trying to vew my blogs for a while now and i asked him to try to un-track the re-track me ) he just posted a comment in my blog saying "Look who's able to drop by finally" the thing is now i can't get access to his profile and it says thathis profile is set to private:|

Avatar image for matastig
matastig

1001

Forum Posts

0

Wiki Points

793

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#6 matastig
Member since 2009 • 1001 Posts

Oh and one more thing every time i try to Edit my blog it loads the blog Editor without any content no pics, no text just empty space.(i don't know this new bug might not be related ) but just in case.

Avatar image for matastig
matastig

1001

Forum Posts

0

Wiki Points

793

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#7 matastig
Member since 2009 • 1001 Posts

Same thing here, a few of my friends PM'ed me asking me to open my profile to everyone , but the thing is my profile is set to everyone (only my blogs are set to friends only )
maybe because GS is un-tracking us (i re-tracked alot of my friends lately )
Update: i just noticed the "un-tracking " bug shows only when we open our friends blogs (but on the main profile page we're still tracking each other ) and no matter how much i re-track my friends the minute i re-enter their blogs it rests to "Track" again.

Avatar image for matastig
matastig

1001

Forum Posts

0

Wiki Points

793

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#8 matastig
Member since 2009 • 1001 Posts

"IMPORTANT"

i just noticed the "un-tracking " bug shows only when we open our friends blogs (but on the main profile page we're still tracking each other ) and no matter how much i re-track my friends the minute i re-enter their blogs it rests to "Track" again. and that's why i think i still get my friend's updates.

Avatar image for matastig
matastig

1001

Forum Posts

0

Wiki Points

793

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#9 matastig
Member since 2009 • 1001 Posts

Same thing here, a few of my friends PM'ed me asking me to open my profile to everyone , but the thing is my profile is set to everyone (only my blogs are set to friends only )

maybe because GS is un-tracking us (i re-tracked alot of my friends lately ) so i hope we get lucky this time and someone actually reply to this .

Avatar image for matastig
matastig

1001

Forum Posts

0

Wiki Points

793

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#10 matastig
Member since 2009 • 1001 Posts

Can anyone please fix the video uploading glitch already:cry: i used WMV, MOV, and MP4 format and i tested the same file on 2 different websites and it works just fine , so i't's not from our side just saying :)

oh and just to let you know this is a very old glitch and it's random (once i uploaded a video file and got the same "Video encode failed" PM for 3 times 2 files in AVI format and the last one i used WMV and it worked the third time around ) so i guess it's a random glitch.

i've tried to upload a video file for like (8 times during the last 4 days ) but still not working.