AutopilotOff197's forum posts

Avatar image for AutopilotOff197
#1 Posted by AutopilotOff197 (465 posts) -

my games don't load up at all but the internet is working. I don't understand why, the bug is supposed to be over.

Avatar image for AutopilotOff197
#2 Posted by AutopilotOff197 (465 posts) -

but today when i put a new game in, the game showed up on the XMB, the game was about to start up and then after a couple of seconds it said the game was unable to load and will quit. So i tried again a few times and then the game just dissapeared from the XMB.

Avatar image for AutopilotOff197
#3 Posted by AutopilotOff197 (465 posts) -

dammit my warranty expired :(

Avatar image for AutopilotOff197
#4 Posted by AutopilotOff197 (465 posts) -

My ps3 was working fine last night, but today it seems to have gotten the bug. The internet works but it won't play any games, the game inside the console doesn't show up at all on the XMB. It's a few days later than when everyone else got the bug. Are there any ways to fix this or should i just wait?

Avatar image for AutopilotOff197
#5 Posted by AutopilotOff197 (465 posts) -
I think it's just my fault.
Avatar image for AutopilotOff197
#6 Posted by AutopilotOff197 (465 posts) -
My PS3 isn't even online by the way... I'm just gonna call sony.
Avatar image for AutopilotOff197
#7 Posted by AutopilotOff197 (465 posts) -
No, I created an internal memory card and then I popped in a PS2 game and it took a million years to load, so I ejected it and that's how it happened.... so I guess I'm screwed.
Avatar image for AutopilotOff197
#8 Posted by AutopilotOff197 (465 posts) -
When I turn on my PS3 it says that the file system is corrupt and will be restored and then it shuts off and does the same thing all over again, and I didn't back up my files so I think I'm screwed. I do have a warranty but I don't know if they will replace it. Yeah, so I'm pretty pissed, has this happened to anyone before? Can anyone help me? Thanks.
Avatar image for AutopilotOff197