Super Nintendo issue

Avatar image for theflash1990
TheFlash1990

4

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 5

#1 TheFlash1990
Member since 2019 • 4 Posts

Hello all,

First of all, I am new here, so I hope that I won't have problems by asking this because it is already said like 200 times before..

I recently decided to get my SNES of the attic but like it usually goes: No image.

I must say I still have the RF cable & I have to plug it onto my Sony Bravia television. The last time I checked, I didn't see a scart connection & the Yellow/White/Red isn't on the system either.

Can anyone give me some easy advice?

Thanks :D

Avatar image for theflash1990
TheFlash1990

4

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 5

#2  Edited By TheFlash1990
Member since 2019 • 4 Posts

Sorry, I must've been blind the last time I checked.

Apparently I do have the Yellow/Red/White connection, thought the yellow was the green one on my tv.

Avatar image for pyro1245
pyro1245

5359

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 8

User Lists: 0

#3 pyro1245
Member since 2003 • 5359 Posts

You got it working?

Yeah you need an input on your TV that is just red, yellow and white. If there are any greens or blues that is component video and won't work (you might be able to get a black and white image).

Avatar image for theflash1990
TheFlash1990

4

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 5

#4 TheFlash1990
Member since 2019 • 4 Posts

@pyro1245:I haven't got it working yet, but I'm planning to go to the store tomorrow so I can try to find a cable that fits the MultiOut to the 3 colors.. Hope it will work afterwards.