The CSRF token is invalid. Please try to resubmit the form.

  • 108 results
  • 1
  • 2
  • 3
Avatar image for indzman
indzman

27736

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 2

User Lists: 0

#1  Edited By indzman
Member since 2006 • 27736 Posts

I'm getting this error " The CSRF token is invalid. Please try to resubmit the form " sometimes when trying to post on forums or trying to send someone a P.M lately. After few retries of send or refreshing page, all goes to normal.I'm using latest v of FF and Chrome.

Please suggest a remedy.

Thanking you :)

Avatar image for rick
Rick

913

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 13

User Lists: 2

#2 Rick
Member since 2013 • 913 Posts

@indzman: This could happen if you leave the editor open for too long. Could that be the case?

Avatar image for indzman
indzman

27736

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 2

User Lists: 0

#3 indzman
Member since 2006 • 27736 Posts

@edgework said:

@indzman: This could happen if you leave the editor open for too long. Could that be the case?

Hmmm. Will try to to notice if such is the case. If not i'll let you know. Thanking you for the advise :)

Avatar image for rick
Rick

913

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 13

User Lists: 2

#4 Rick
Member since 2013 • 913 Posts

I'm guessing by the age of last post that this is fixed?

Avatar image for Ripper_TV
Ripper_TV

2972

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 34

User Lists: 1

#5  Edited By Ripper_TV
Member since 2005 • 2972 Posts

Not fixed still.

Avatar image for joshrmeyer
JoshRMeyer

10510

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#6 JoshRMeyer
Member since 2015 • 10510 Posts

@edgework: Still getting it

Avatar image for 129260
129260

653

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 13

User Lists: 0

#7 129260
Member since 2004 • 653 Posts

This keeps happening fix it please! Can't post any comments!

Avatar image for barcaazul
BarcaAzul

2752

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#8  Edited By BarcaAzul
Member since 2015 • 2752 Posts

@129260:

Same here, I've been getting it the last two days and not able to post in any article

Avatar image for crashdelete
crashdelete

287

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#9 crashdelete
Member since 2015 • 287 Posts

@barcaazul: Same here

Avatar image for WhoIsTheDrizzle
WhoIsTheDrizzle

674

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#10 WhoIsTheDrizzle
Member since 2008 • 674 Posts

Yep I keep having this issue as well

Avatar image for rick
Rick

913

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 13

User Lists: 2

#11 Rick
Member since 2013 • 913 Posts

These issues should be resolved by tomorrow afternoon, most will be resolved today. Sorry!

Avatar image for barcaazul
BarcaAzul

2752

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#12  Edited By BarcaAzul
Member since 2015 • 2752 Posts

@edgework:

Thanks

What's odd is that I seem to be able to post here though.

Avatar image for mariokart64fan
mariokart64fan

20783

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 101

User Lists: 1

#13 mariokart64fan
Member since 2003 • 20783 Posts

@barcaazul: same here

Avatar image for g-rombo
G-Rombo

27

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#14 G-Rombo
Member since 2015 • 27 Posts

This is REALLY annoying. Doesn't happen anywhere else. Fix it already.

Avatar image for Myron117
Myron117

1449

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#15 Myron117
Member since 2013 • 1449 Posts

Having this issue too. Annoying

Avatar image for joshrmeyer
JoshRMeyer

10510

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#16 JoshRMeyer
Member since 2015 • 10510 Posts

Still not fixed...

Avatar image for slickwilly06
slickwilly06

381

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#17 slickwilly06
Member since 2014 • 381 Posts

Me too. About ready to jump ship.

Avatar image for boomshakkerlak
Boomshakkerlak

36

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#18 Boomshakkerlak
Member since 2015 • 36 Posts

Same problem here too

Avatar image for boomshakkerlak
Boomshakkerlak

36

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#19 Boomshakkerlak
Member since 2015 • 36 Posts

Can't even comment on here now

Avatar image for boomshakkerlak
Boomshakkerlak

36

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#20 Boomshakkerlak
Member since 2015 • 36 Posts

Tell a lie, working on here again.

Come on gs, fix d problem please

Avatar image for inebriantia
inebriantia

913

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#21 inebriantia
Member since 2006 • 913 Posts

Not working for me, haven't been able to post for days.

Avatar image for barcaazul
BarcaAzul

2752

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#22 BarcaAzul
Member since 2015 • 2752 Posts

@inebriantia:

It's still broke for me too

Avatar image for xTheTrueSeekerx
xTheTrueSeekerx

170

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#23 xTheTrueSeekerx
Member since 2003 • 170 Posts

I'm having the same issue as well

Avatar image for tony56723
Tony56723

1334

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 5

#24 Tony56723
Member since 2013 • 1334 Posts

Yeah I'm getting hit with the same

Avatar image for joshrmeyer
JoshRMeyer

10510

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#25  Edited By JoshRMeyer
Member since 2015 • 10510 Posts

@tony56723: why isn't this fixed yet??? Any explanation would be nice.

Avatar image for DARREN636
DARREN636

958

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 9

User Lists: 0

#26 DARREN636
Member since 2010 • 958 Posts

Csrf invalid

Avatar image for davillain-
DaVillain-

40619

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 5

#27  Edited By DaVillain-
Member since 2014 • 40619 Posts

Okay not sure if this has been reported but I cannot comment on gaming articles when I'm on mobile, I keep getting this CSRF when I hit post everytime. Even hitting refresh doesn't do it and it doesn't matter what articles I go, I simply cannot comment while I'm on mobile. I can however comment on the forums with no problems while on mobile but just can't comment on gaming news articles.

Avatar image for Spartan-1657
Spartan-1657

1551

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 11

User Lists: 0

#28 Spartan-1657
Member since 2004 • 1551 Posts

@davillain-: Exact same problem as this guy over the last 5 days or so on mobile. I cant post ANYTHING. I'm getting sick of it. This comment section has been absolutely crap for MONTHS and you guys can't seem to get it right. I can't believe this site is struggling so hard for a comment section! Honestly, who is working on this? It's like you're trying to lose a ton of your traffic by constantly making us deal with bullshit.

I'm sorry but it's just so frustrating. By the time we can comment on what we wanted to, it's irrelevant because so much time has passed.

Avatar image for elessarGObonzo
elessarGObonzo

2572

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 137

User Lists: 0

#29 elessarGObonzo
Member since 2008 • 2572 Posts

definitely passed your "tomorrow afternoon" and it's still happening.

Avatar image for dranwarren666
dranwarren666

7

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#30 dranwarren666
Member since 2015 • 7 Posts

@129260: same thing

Avatar image for tony56723
Tony56723

1334

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 5

#31 Tony56723
Member since 2013 • 1334 Posts

@joshrmeyer: right? And it still isn't fixed

Avatar image for tony56723
Tony56723

1334

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 5

#32  Edited By Tony56723
Member since 2013 • 1334 Posts

@davillain-: you too davillain?

Avatar image for LJS9502_basic
LJS9502_basic

168505

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#33 LJS9502_basic
Member since 2003 • 168505 Posts

I'm getting this here and there.

Avatar image for bigdaddyshouse
BigDaddysHouse

187

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#34 BigDaddysHouse
Member since 2014 • 187 Posts

@boomshakkerlak: Not working for me either.

Avatar image for shuttle_cock
Shuttle_Cock

111

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 5

#35 Shuttle_Cock
Member since 2014 • 111 Posts

@slickwilly06:

The worst thing is I have only just jumped ship from IGN due to their move from the flawless Disqus to that horrible horrible clusterfuck live fyre! A week in on gamespot and I get THIS problem!! Going to have to try Destructoid I guess.

Avatar image for Spartan-1657
Spartan-1657

1551

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 11

User Lists: 0

#36 Spartan-1657
Member since 2004 • 1551 Posts

Been a member since 2004. You've guys got until tomorrow to get this working or I'm going somewhere else. Its been a week now and I can't add a single comment after hundreds of attempts.

Not a chance I'm missing out on the Halo 5 discussion.

Avatar image for jackhague
JackHague

130

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#37 JackHague
Member since 2015 • 130 Posts

Same problem here

Avatar image for just_mishaari
just_Mishaari

107

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 5

#38 just_Mishaari
Member since 2014 • 107 Posts

Same problem here, I did everything from refreshing the page to logging out and logging in but nothing happened. I can't comment on any article or news WTF ?

Avatar image for barcaazul
BarcaAzul

2752

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#39 BarcaAzul
Member since 2015 • 2752 Posts

@just_mishaari:

Me too, it's been broke about a week for me. Can't post anything on news articles and even had trouble logging in.

Did anyone else have an anti bot check a few weeks back? Asking if you were really human?

It's the only thing I can think of.

Avatar image for a-typing-lemur
a-typing-lemur

58

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 4

User Lists: 0

#40 a-typing-lemur
Member since 2015 • 58 Posts

I demand that this problem be fixed post haste.

Avatar image for senorbusyman
senorbusyman

1067

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 33

User Lists: 0

#41 senorbusyman
Member since 2008 • 1067 Posts

@davillain-: i didnt think this would happen to u too but same with me. havent been able to comment on articles & its pissing me off. i swear everytime gamespot tweaks the comment section something stupid occurs & causes the problem. i hope they fix this cuz im not ready to go to another site.

Avatar image for davillain-
DaVillain-

40619

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 5

#42 DaVillain-
Member since 2014 • 40619 Posts

@senorbusyman: @tony56723: @Spartan-1657: I still haven't had any luck on my Android mobile. Just so you guys now that I can still post on the forums but not on gaming articles for some reasons. Hope this get's fix very soon.

Avatar image for barcaazul
BarcaAzul

2752

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#43 BarcaAzul
Member since 2015 • 2752 Posts

@davillain-:

I've the issue on iOS / Safari, it's weird how some can post and others not.

Is anyone looking to fix this though? Is there someone I can contact?

Avatar image for elheber
elheber

2895

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#44 elheber
Member since 2005 • 2895 Posts

This us still happening on my mobile browser consistently. Chrome on Android.

Avatar image for theoneforte
TheOneForte

30

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 1

User Lists: 5

#45  Edited By TheOneForte
Member since 2014 • 30 Posts

Still happening to me also on my safari browser on my iPhone. And I just left IGN too, now I'm considering going back.

Avatar image for suicidesn0wman
suicidesn0wman

7490

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 10

User Lists: 0

#46  Edited By suicidesn0wman
Member since 2006 • 7490 Posts

@edgework: I've been getting these a lot lately, though haven't said anything because I knew it was a known issue. I know why this is happening, just did a test and confirmed my theory.

The CSRF Token error is because the user has commented in reply to another user prior to commenting on the article. Just tried it out on an article I hadn't read yet, found a comment another user had left that I could reply to and dropped a reply, then went to comment on the article and got the error.

Hope this helps.

Edit: Also wanted to add that I can replicate this problem on every new article.

Avatar image for just_mishaari
just_Mishaari

107

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 5

#48 just_Mishaari
Member since 2014 • 107 Posts

@Burriscold: funny thing is it used work perfectly, now I can't comment on anything, last comment I posted was like 2 weeks ago. This is iterating

Avatar image for Phazevariance
Phazevariance

12338

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#49  Edited By Phazevariance
Member since 2003 • 12338 Posts

Borked for me too

Avatar image for barcaazul
BarcaAzul

2752

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#50 BarcaAzul
Member since 2015 • 2752 Posts

@suicidesn0wman:

I can replicate too, I use my iPhone , with no ad blocking, and it's nothing to do with quoting or not, I can't post a thing on any article.