Avatar image for sealionact
sealionact

4602

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 4

User Lists: 0

#1 sealionact
Member since 2014 • 4602 Posts

Whenever I click on the notification icon, I get "500: internal server error"?

Has been like this for about 10 days, using chrome or edge with or without incognito mode.

Anybody else, or any ideas?

Avatar image for Ovirew
Ovirew

9372

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 3

User Lists: 12

#2 Ovirew
Member since 2008 • 9372 Posts

@sealionact: I am having the same issue.

Hovering over the red notifications bell gives me a red bar that says there's an issue, and clicking the red bell gives me an error.

It's been that way for just the last two days or so for me, I think.

Avatar image for sealionact
sealionact

4602

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 4

User Lists: 0

#3 sealionact
Member since 2014 • 4602 Posts

Still have the issue, and it's spoiling the experience for me. Does anyone from GS answer these threads?

Avatar image for leek
leek

61

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#4 leek  Staff
Member since 2002 • 61 Posts

Hey all, Sorry I'm late to the party. Thanks for reporting this problem with not being able to access your notifications. Is this still a problem for you?

Let me know.

Thanks!

-Lee

Avatar image for MonsieurX
MonsieurX

39310

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#5 MonsieurX
Member since 2008 • 39310 Posts

Problem for me as well

Avatar image for leek
leek

61

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#6 leek  Staff
Member since 2002 • 61 Posts

@MonsieurX: Thanks for letting us know. It is being worked on. Hopefully the fix will be deployed soon. Sorry for the troubles.

Avatar image for leek
leek

61

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#7 leek  Staff
Member since 2002 • 61 Posts

@here Anyone still experiencing this issue with the notification icon? The fix for this went out last week. If it's still a problem, please hit me up. Thanks!