New posts aren't showing up in shared boards.

This topic is locked from further discussion.

Avatar image for Buzzeru12
Buzzeru12

96

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#1 Buzzeru12
Member since 2009 • 96 Posts
Hey, whenever there's a new post in a topic on a shared board, I have ot check from the gamefaqs side or post a message on Gamespot to view the posts. Is there a solution at all? If it matters, I'm using Firefox 3.1.0 and have cleared all private data already.
Avatar image for fastesttruck
fastesttruck

25353

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#2 fastesttruck
Member since 2005 • 25353 Posts
Delete a post of yours. when it says you can't, hit back space and refresh the page and they should show up. Or post again
Avatar image for RobLyon123
RobLyon123

951

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 5

User Lists: 0

#3 RobLyon123
Member since 2004 • 951 Posts
This issue has been surfacing from time-to-time going all the way back to 2006. Don't expect a fix soon. It appears that Gamespot is attempting to drive all their subsribers over to GameFaqs. And it's working.
Avatar image for VinceL
VinceL

3856

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#4 VinceL
Member since 2004 • 3856 Posts

Expect a fix soon.

Avatar image for VinceL
VinceL

3856

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#6 VinceL
Member since 2004 • 3856 Posts
This is now fixed.