Mobile Forum Connection Issues

Avatar image for -paranorman-
#1 Posted by -ParaNormaN- (1533 posts) -

So, this happens every time I try to click a thread in any forum. Actually, I can't access any forum except for the main page. I got some replies I wanted to check out but had to wait to get to a desktop to read them. Just wanted to throw this out there because I'm sure others must be experiencing this as well.

Avatar image for angerawr
#2 Posted by angerawr (165 posts) -

@-paranorman-: can you send me the full URL you are trying to get to as well as your device and browser you're using?

Avatar image for -paranorman-
#3 Posted by -ParaNormaN- (1533 posts) -

@angerawr: Sure! I'm using the Samsung Galaxy S7 Edge and this is one link I try accessing.

https://www.gamespot.com/forums/nintendo-fan-club-1000001/

It does it for every link though, even just to access this topic. Sometimes it goes through, if I am lucky.

Avatar image for asylumni
#4 Posted by asylumni (3302 posts) -

I've been having this issue as well, usually with tapping a link to the System Wars home page from within a thread. It also happened just now when I tapped the Bug Reporting & Feedback link at the bottom of this thread. I'm on a Galaxy S8 using chrome.

Avatar image for voohro
#5 Posted by voohro (2 posts) -

Some usses i have with mobile phone tracker on Android with this app.

Avatar image for SolidSnake35
#6 Posted by SolidSnake35 (58842 posts) -

This is GameSpot's way of letting you know you're not really supposed to be visiting anymore.