Embedded videos don't play in Chrome

Avatar image for jackamomo
#1 Posted by Jackamomo (2157 posts) -

I am on a mac.

Pressing play just displays the spinning youtube loading circle.

Started about 3 days ago.

Works in Opera.

Avatar image for MirkoS77
#3 Posted by MirkoS77 (13986 posts) -

Same problem. All embedded videos just sit there loading.

Avatar image for angerawr
#4 Posted by angerawr (163 posts) -

@jackamomo: @MirkoS77 Can you send me a link to the article/video that you're viewing? Can you also let us know your Mac OS and Chrome version?

Avatar image for MirkoS77
#5 Posted by MirkoS77 (13986 posts) -
@angerawr said:

@jackamomo: @MirkoS77 Can you send me a link to the article/video that you're viewing? Can you also let us know your Mac OS and Chrome version?

The YT videos I embedded in this thread.

I'm on the latest version of Win 10, Google Chrome is up to date, Version 72.0.3626.119 (Official Build) (64-bit)

Avatar image for jackamomo
#6 Edited by Jackamomo (2157 posts) -

@angerawr: I used Chrome on Mac.

Currently using Opera and now it's working (even if Opera does have the odd bug in it's code)..

Avatar image for angerawr
#8 Posted by angerawr (163 posts) -

It looks like this is happening when you have adblocker turned on. Try turning it off and playing the video.

Let me know if you're still having this problem

Avatar image for jackamomo
#9 Posted by Jackamomo (2157 posts) -

@angerawr: I'm good thanks. Just using Opera now.

Avatar image for MirkoS77
#10 Edited by MirkoS77 (13986 posts) -

@angerawr: so videos will never work in Chrome unless ad-block is turned off? Since 99% of people use it on Chrome, that basically means videos cannot be embedded on GS. Is there going to be a permanent fix instead of this go around that most people won't bother with?

Avatar image for ProtossRushX
#11 Posted by ProtossRushX (5203 posts) -
@MirkoS77 said:

@angerawr: so videos will never work in Chrome unless ad-block is turned off? Since 99% of people use it on Chrome, that basically means videos cannot be embedded on GS. Is there going to be a permanent fix instead of this go around that most people won't bother with?

Yep plz fix it a lot of people use ad block and don't know why the videos won't play we have to go directly to youtube to play the video