Can't remove or edit my signature

This topic is locked from further discussion.

Avatar image for Master_ShakeXXX
#1 Posted by Master_ShakeXXX (13361 posts) -

Tried changing it, and then removing it, but everytime I click "apply changes" it doesn''t do anything. I still have the same signature. It keeps coming back.

Avatar image for KBFloYd
#2 Posted by KBFloYd (19113 posts) -

i was going to make this same topic...

i want to use a new sig after 2 years...and it won't update...

Avatar image for TheZanmato
#3 Posted by TheZanmato (25 posts) -

I've got the same problem... GameSpot doesn't show my new signature too... instead of it GS still shows the old one :(

Avatar image for -ArchAngeL-777-
#4 Posted by -ArchAngeL-777- (3840 posts) -

I'm seeing the same when I try to change my editor settings on the Forum settings. Every time I apply, I see no change. The same thing was happening with the About Me tab, but there is another thread in here that addresses that by giving a link to the fuse interface. You can update About Me via the Fuse interface, but not the Forum settings that I can tell.

Avatar image for Master_ShakeXXX
#5 Posted by Master_ShakeXXX (13361 posts) -

This problem is recent because I've only had this current sig for about a week.

Avatar image for KBFloYd
#6 Posted by KBFloYd (19113 posts) -

well it's sort of fixed...

when i click on the settings tab...my new signature is there now!

but it still hasn't updated to the forums yet.

Avatar image for crimsonbrute
#7 Posted by CrimsonBrute (25014 posts) -
Have you guys tried to clear your browsers cache? I don't know if it'll work but it is worth a shot.
Avatar image for JodyR
#8 Posted by JodyR (16418 posts) -

This problem is recent because I've only had this current sig for about a week.

Master_ShakeXXX
Looks like your signature finally changed, but I did let them know about this yesterday.
Avatar image for Michael0134567
#9 Posted by Michael0134567 (28651 posts) -

It's not even letting me put my signature in now.

Avatar image for JodyR
#10 Posted by JodyR (16418 posts) -

It's not even letting me put my signature in now.

Michael0134567
I see one right now?
Avatar image for Michael0134567
#11 Posted by Michael0134567 (28651 posts) -
[QUOTE="Michael0134567"]

It's not even letting me put my signature in now.

JodyR
I see one right now?

It's fixed now.
Avatar image for JodyR
#12 Posted by JodyR (16418 posts) -
[QUOTE="JodyR"][QUOTE="Michael0134567"]

It's not even letting me put my signature in now.

Michael0134567
I see one right now?

It's fixed now.

It appears to have a delayed response time to display, so we'll have to keep it on our radar for now.
Avatar image for ultraking
#13 Posted by ultraking (6904 posts) -

This is happening to me too. I changed my avatar and sig yesterday now it keeps switching between my old ones and my new ones randomly

EDIT: Looks like everything is fine now. I only had to re-enter my images about 20 times before it worked tho :(

Avatar image for Michael0134567
#15 Posted by Michael0134567 (28651 posts) -
[QUOTE="JodyR"][QUOTE="Michael0134567"][QUOTE="JodyR"] I see one right now?

It's fixed now.

It appears to have a delayed response time to display, so we'll have to keep it on our radar for now.

Yeah, it's doing it again for me :P. I expect it'll show up sometime soon.
Avatar image for kitty
#16 Posted by kitty (115327 posts) -

This is happening to me too. I changed my avatar and sig yesterday now it keeps switching between my old ones and my new ones randomly

EDIT: Looks like everything is fine now. I only had to re-enter my images about 20 times before it worked tho :(

ultraking
I encountered this once, well sorta. It happened just after I updated some personal info (different account). I switched sig/avy 15 mins later. Then my personal info reverted back to what it was before the change. So I went to change that, then my sig/avy reverted back. I tried fixing that via fuse, nothing worked. It's been a bit since that happened, might be fixed.