BUG: PMs are not working

  • 93 results
  • 1
  • 2

This topic is locked from further discussion.

Avatar image for Sidburn19
Sidburn19

4712

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#1 Sidburn19  Moderator
Member since 2005 • 4712 Posts
There is something wrong with the PMs, every PM I get is blank and the From and Subject section are also blank. Also the reply button is missing.
Avatar image for ChaosRyder665
ChaosRyder665

23244

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#2 ChaosRyder665
Member since 2007 • 23244 Posts
This issue is also a problem with me too. Its been happening since yesterday afternoon.
Avatar image for canana
canana

14796

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 18

User Lists: 0

#3 canana
Member since 2006 • 14796 Posts
I have the same problem.
Avatar image for SuperMooseman
SuperMooseman

2166

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 38

User Lists: 0

#4 SuperMooseman
Member since 2006 • 2166 Posts
Same problem.
Avatar image for briguyb13
briguyb13

3188

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#5 briguyb13
Member since 2007 • 3188 Posts
Add me to the list, I just hope I don't loose any friends because of this mess. :(
Avatar image for Thraxen
Thraxen

36

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#6 Thraxen
Member since 2003 • 36 Posts
It happened to me as well. The latest message in my outboxwas blank, save the title. I then sent a message to myself to see what would happen, and both the inbox and outbox versions were blank.
Avatar image for Dracula68
Dracula68

33109

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#7 Dracula68
Member since 2002 • 33109 Posts

Alright, time to sticky.

Avatar image for SuperMooseman
SuperMooseman

2166

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 38

User Lists: 0

#8 SuperMooseman
Member since 2006 • 2166 Posts
I'm also getting a problem where it keeps saying I have 1 new PM when I don't! (along side the updates count at the top)
Avatar image for 3eyedrazorback
3eyedrazorback

16380

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 33

User Lists: 0

#9 3eyedrazorback
Member since 2005 • 16380 Posts
Same problem.
Avatar image for siberian142
siberian142

7773

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 13

User Lists: 0

#10 siberian142
Member since 2007 • 7773 Posts
Me to. I am getting numerous of the same pms but their blank.
Avatar image for ArmoredCore55
ArmoredCore55

24312

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#11 ArmoredCore55
Member since 2005 • 24312 Posts
This is happening to me, too. :evil:
Avatar image for ParkCarsHere
ParkCarsHere

3556

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 18

User Lists: 0

#12 ParkCarsHere
Member since 2004 • 3556 Posts
Ditto. PMs only work a few times out of the many times I've tried it over the past few days.
Avatar image for allicrombie
Allicrombie

26217

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 43

User Lists: 0

#13 Allicrombie
Member since 2005 • 26217 Posts
having the same problem, eek!
Avatar image for fastesttruck
fastesttruck

25353

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#14 fastesttruck
Member since 2005 • 25353 Posts
Ah and its on a week end too :cry: Looks like we will have to put up with this junk till at least monday :(
Avatar image for southy787
southy787

14571

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#15 southy787
Member since 2005 • 14571 Posts

I'm also getting a problem where it keeps saying I have 1 new PM when I don't! (along side the updates count at the top)SuperMooseman

Yeah, I have that. It's pretty annoying. Alongside the problems mentioned above.

Avatar image for Versus_XIII
Versus_XIII

1250

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#16 Versus_XIII
Member since 2006 • 1250 Posts
I was having the problem a few hours ago but not anymore. I wonder if it's fixed for everyone.
Avatar image for serbsta69
serbsta69

19209

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#17 serbsta69
Member since 2006 • 19209 Posts
Im having major problems aswell, hope it gets sorted out soon.
Avatar image for hendrix29
hendrix29

10960

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 2

User Lists: 0

#18 hendrix29
Member since 2006 • 10960 Posts
yeah, this is especially hard when I was going to send a union telegram out..
Avatar image for JesusFreak1990
JesusFreak1990

1298

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 4

User Lists: 0

#20 JesusFreak1990
Member since 2007 • 1298 Posts

This is happening to me also. The message has a subject, then when I go to view it, it disappears with the entire message. I eventually am able to read them later though. Also I read the message (or try too) and it won't acknowledge that I already read it and keeps saying it's new. Here is a screenshot of my PM box when the blank PM error happens:

EDIT: Just now when I posted this message, I went to edit a typo and when I finished it made my message appear twice! Is Gamespot's server crashing?

Avatar image for just4yoshi
just4yoshi

5621

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 7

User Lists: 0

#21 just4yoshi
Member since 2003 • 5621 Posts
Same for me and I'm trying to get a union going!
Avatar image for Teivan
Teivan

1967

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#22 Teivan
Member since 2005 • 1967 Posts
This should be fixed. It may take up to an hour for your individual cache key to clear.
Avatar image for dev_ron
dev_ron

2465

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#23 dev_ron
Member since 2005 • 2465 Posts
i'm having the same prob too. can't read any of it.
Avatar image for mindless1987
mindless1987

8117

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#24 mindless1987
Member since 2006 • 8117 Posts
still having the problem, just wanted to let you know:(
Avatar image for rohver
rohver

11848

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 8

User Lists: 0

#25 rohver
Member since 2005 • 11848 Posts
I thought I was the only one having blank PMs. Good thing I checked here :)
Avatar image for Sheena321
Sheena321

7489

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#26 Sheena321
Member since 2006 • 7489 Posts
I'm still getting blank PM's,also PM's I deleated weeks ago keep coming back.
Avatar image for caddy
caddy

28709

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 4

User Lists: 0

#27 caddy
Member since 2005 • 28709 Posts

This should be fixed. It may take up to an hour for your individual cache key to clear.Teivan

Not for me, well not yet anyway.

Avatar image for fastesttruck
fastesttruck

25353

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#28 fastesttruck
Member since 2005 • 25353 Posts
This should be fixed. It may take up to an hour for your individual cache key to clear.Teivan
Oh good, someone is working on it :D but I think its still messed up. Also, the whole site is falling apart. the forums, when you post you go back to the 1st page, some times no posts even shows up, other times after you post it kicks you out of the topic. Everything has a ton of lag on it. I hope at least some of this can get fixed soon.
Avatar image for 203762174820177760555343052357
203762174820177760555343052357

7599

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#29 203762174820177760555343052357
Member since 2005 • 7599 Posts

Ditto on it not catching up yet.

If it elps in troubleshooting I notied that starting about 3 weeks ago if I received a PM with the same topic as the most recent PM received the indicator would show a new message, but when opening the PM box you could not see the message until you deleted one of your old messages.

Avatar image for koopatroopa1015
koopatroopa1015

1862

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#30 koopatroopa1015
Member since 2006 • 1862 Posts
i'm having some kind of problem, i can read and respond to messages but when i click send it comes back saying i haven't read the message and i don't know if the other person got the pm
Avatar image for ParkCarsHere
ParkCarsHere

3556

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 18

User Lists: 0

#31 ParkCarsHere
Member since 2004 • 3556 Posts

This should be fixed. It may take up to an hour for your individual cache key to clear.Teivan

Still not working it seems.

Avatar image for skinnypete91
skinnypete91

6022

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#32 skinnypete91
Member since 2006 • 6022 Posts

I'm also getting a problem where it keeps saying I have 1 new PM when I don't! (along side the updates count at the top)SuperMooseman

Same here. Now I apparently have 2 messages, one is shown in the inbox, with the subject, but if I open it, it is blank.

Avatar image for bmoreangel
bmoreangel

1582

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 11

User Lists: 0

#33 bmoreangel
Member since 2007 • 1582 Posts
I'm having that same problem. I've only been able to read 1 message in the past few days :(
Avatar image for navigata
navigata

7619

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 10

User Lists: 0

#34 navigata
Member since 2005 • 7619 Posts
Tells me i have 3 messages, i go to read em...blank. Gamespot has been extremely glitchy and buggy as of late. A bit of an inconvienence.
Avatar image for JesusFreak1990
JesusFreak1990

1298

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 4

User Lists: 0

#35 JesusFreak1990
Member since 2007 • 1298 Posts

This should be fixed. It may take up to an hour for your individual cache key to clear.Teivan

It is still happening. I even sent a message to one of my friends, but he was not able to read it, he had to tell me in a comment in my blog about this issue titled: Severe Gamespot PM Glitch!!! .

Avatar image for ootp2003
ootp2003

1828

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#36 ootp2003
Member since 2006 • 1828 Posts
Well, glad to see that I'm not the only one having these issues. And that someone is trying to fix them. ;)
Avatar image for ---n00b_kid---
---n00b_kid---

803

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#37 ---n00b_kid---
Member since 2007 • 803 Posts
I have the same problem
Avatar image for mezz-mezz
mezz-mezz

4216

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 6

User Lists: 0

#38 mezz-mezz
Member since 2006 • 4216 Posts
i have the same problem ..... but my level wont rise either
Avatar image for JesusFreak1990
JesusFreak1990

1298

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 4

User Lists: 0

#39 JesusFreak1990
Member since 2007 • 1298 Posts
In addtion to what I said earlier in this thread, now my friend from http://filmspot.com/, Veronica_Lodge , says that it is happening to them on filmspot also! The message system is the same for everybody on all the cnet networks sites, and I am sure people on those other sites are complaining too.
Avatar image for mezz-mezz
mezz-mezz

4216

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 6

User Lists: 0

#40 mezz-mezz
Member since 2006 • 4216 Posts
^
maybe it will be sorted faster then if its effected all the C-Net sites
Avatar image for JesusFreak1990
JesusFreak1990

1298

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 4

User Lists: 0

#41 JesusFreak1990
Member since 2007 • 1298 Posts

DPumbliQ,one of my friends on Gamespot has a new blog about other glitches I have also experienced along with the PM glitch. In his blog titled The Glitches of GS he says the following has happend to him:

Ghost PMs: I get the regular image of a letter and an 1 next to it, but then i click it and there is no new mail in my PM box.......

Disappearing Posts: This happens to blogs, PMs, blog comments and regular topic posts....... After i click the "post" button and the page laods, there is no post......

Word Sticking: The word in my post stick together and make strange words like "ifindthisannoying"

No Edit/Delete: I can't edit or delete my posts, the page loads and says "you do not have permission to edit/delete this message"

Double posts: Even though you only clicked once on the "post" button, and even though there is a thing that should prevent double posts, they still happen, and are one of the most common glitches on GS

No Topic Posts: The topic apperas to be empty, even though there are over 10 pages and 200 posts in the topic/thread

-1 Comments: Unlike most of the glitches, this one is harmless, but annoying, it says that you didn't post the last comment (if you did) but the guy behind you did....... But your post is still there, so no worries

Avatar image for Galzakian
Galzakian

5160

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 8

User Lists: 0

#42 Galzakian
Member since 2004 • 5160 Posts
Yeah I've started getting the problem with the blank messages too.
Avatar image for robotopbuddy
RobotOpBuddy

65499

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: -3

#44 RobotOpBuddy  Moderator
Member since 2004 • 65499 Posts
i don't seem to have received any PMs for about a week now (which is odd, but i'm not certain that it's caused by a glitch) but all of the PMs i still have seem to work fine...seems like this problem is affecting everyone like the board 1s are...
Avatar image for Funkyhamster
Funkyhamster

17366

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 1

User Lists: 0

#45 Funkyhamster
Member since 2005 • 17366 Posts
Yep, having the same problem... it won't even let me "mark as read" the unread PM I can't read.
Avatar image for corbula
corbula

345

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#46 corbula
Member since 2004 • 345 Posts
i am having the same problems as everyone else here.
Avatar image for IonescoF
IonescoF

3052

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 7

User Lists: 0

#47 IonescoF
Member since 2007 • 3052 Posts

Yesterday I could still read some PMs, now I can't read any of them...

My head spins at an insanely superluminic speed.

Avatar image for -Tish-
-Tish-

3624

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 21

User Lists: 0

#48 -Tish-
Member since 2007 • 3624 Posts
Woot, I'm not the only one! I was getting pissed at my computer for nothing.
Avatar image for c_rakestraw
c_rakestraw

14626

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 62

User Lists: 0

#49 c_rakestraw  Moderator
Member since 2007 • 14626 Posts
It's happening to me as well, I can't read any PM's that have been sent to me all I get is a blank message.
Avatar image for FamilyGuyRiley
FamilyGuyRiley

507

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#50 FamilyGuyRiley
Member since 2007 • 507 Posts
i am having the same problems as everyone else here.corbula
yep im having this problem :D