The best football game for the PlayStation. Those who haven't got it should run and buy it!

User Rating: 10 | FIFA 2001 PS
Η σειρά FIFA αγαπήθηκε όσο λίγες και κατάφερε να εκτοπίσει κάθε άλλη στο πέρασμά της. Το FIFA παραμένει στη κορυφή και δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Τρέξτε και πάρτε το.

OFFSIDE
Τα FIFA ήταν και θα είναι πάντα πιο φανταχτερά από όλα τ'άλλα ποδοσφαιράκια. Η φιλοσοφία της ΕΑ ήταν να δώσει στο χρήστη ένα όσο το δυνατόν πιο τέλειο -από τεχνικής πλευράς- παιχνίδι. Το FIFA 2001 διαθέτει καλό ρυθμό ανανέωσης και ομαλή κίνηση. Ο συνολικός σχεδιασμός του γηπέδου και οι χαρακτήρες είναι καλά σχεδιασμένα και με περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Το μόνο πράγμα "κατά" του FIFA 2001 είναι ότι και τα γραφικά αλλά και η κίνηση φαίνεται να έχουν μεταφερθεί απλά από το περσινό τίτλο.

Σωτηρακόπουλος και Moby
Για τις ανάγκες της μετάδοσης των αγώνων τις φωνές τους χαρίζουν οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Γιάννης Δάρρας. Αν και ο σχολιασμός των δύο γνωστών αθλητικογράφων ακούγεται ορισμένες φορές "επίπεδος" και μερικά από τα σχόλια είναι κάπως άστοχα, προτιμάμε να ακούμε δύο γνώριμες φωνές να μιλάνε στη γλώσσα μας. Τα εφέ είναι άκρως εντυπωσιακά και η μουσική που διαθέτει το παιχνίδι είναι τρομερή χάρη στο 'BodyRock' του Moby.

Penalty
Το FIFA χρησιμοποιεί την περσινή επιτυχημένη συνταγή χωρίς να έχει κανένα καινούργιο στοιχείο. Ο χειρισμός είναι άψογος και οι αντιδράσεις των παικτών γίνονται εύκολα και γρήγορα.

Γραφικά: 9
Τα φανταχτερά γραφικά και οι λεπτομέρειες των γηπέδων είναι άκρως εντυπωσιακά.

Ήχος: 9
Τα ηχητικά εφέ και ο σχολιασμός κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα.

Έλεγχος: 10
Η ίδια καλή συνταγή παραμένει αμετάβλητη.

Γενικά: 10
Το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου στο PlayStation. Όσοι δεν το έχουν αποκτήσει να τρέχουν να το πάρουν.