Mariusyka / Member

Forum Posts Following Followers
25 256 127

Mariusyka Blog

Assassins Creed Rulezzz

Assassins Creed

Zilele trecute a aparut in magazine si, logic, pe net, poate unul dintre cele mai asteptate jocuri din ultimii ani. Desigur baietii iubitori de warez au pus foarte repede jocul pe mai toate site-urile de afara dar si pe cele de la noi. L-am luat si eu desi credeam ca pc-ul se va impotmoli undeva pe la minim ca sa-l pot juca. Nu a fost asa, cu o placa video 7600GT, 2 giga de Ram si un procesor de 3.6 GHz, se misca binisor pe high si chiar bine pe medium. Ati putea sa va orientati dupa aceste componente in cazul in care vreti sa-l luati.La inceputul jocului, eh ca toate la inceput, ne prezinta povestea, ne tot abureste acolo cu cine pe cine trebuie sa omoare, de ce a ajuns X unde a ajuns... Ideea e ca un tip este tinut pe o masa de catre doi cercetatori si acestia il pun sa se intoarca in timp. Ei ziceau ca tipul asta poate sa tina minte ce au facut stramosii lui, el cica are in cap amintiri cu neamurile lui de acum cateva sute de ani si acest fel il fac sa se intoarca in timp pe vremea cavalerilor si sabilor cu scuturi pentru a afla...nu stiu ce ca nu mi-am dat seama si nici nu m-a interesat. Din o ora jumate cat am stat in joc, practic am jucat vreo 15 minute, in rest tot povesti, dialoguri intre diferiti oamenii ai curtii, o poveste cu tradarea castelului, lucruri de care nu poti scapa nicicum(la alte jocuri mai apasai un Esc, un buton de mouse ceva, aici nu, parca e la teatru).

Flyyyyy

Fiind un joc de la sfarsitul lui 2007(atunci a aparut pentru PS3 si Xbox) va dati seama ca are grafica beton, adica la un moment dat arata la fel ca filmul Beowulf(nu am vazut filmul insa stiu trailerul).
Plusuri - grafica
- vocile personajelor
- libertatea de miscare a personajului
- altceva nimic, deocamdata
Minusuri - cere un calculator de peste 25 de milioane pentru a te juca in cele mai bune conditii de grafica
- gameplay este aiurea, v-am zis ca dintr-o ora jumate am jucat efectiv 15 minute
- controlul personajului, e un joc care merita si se cere a fi jucat pe un PS3 sau Xbox 360, combinatia dintre tastatura si mouse nu e prea buna in cazul asta
- spatiu ocupat pe hard, 6,53 giga doar imaginea Iso + 6,65 folderul in care ai instalat jocul.

Check out the Ninja guy:)))

Ca o parere de final, doar daca ai calculator mai nou, cu piese dintre cele mai bune, fa-ti rost de acest joc ! Sau, daca esti mult prea pasionat de jocuri, ia-l si chinuiete la minimum ca sa vezi mai mult o poveste decat un joc care se vrea plin de actiune.

Nasty

Come on Altair kill them all, show them how is to be an assassins.....Give me your gadgets:)))

Killl them

Devil May Cry 4

All the fans of Devil May Cry enter this blog and let me hear your opinion about the devil may cry 4......Everything you have in mind writte it on this blog and you shall discuss it with me:D:D

Best Friends:))

Come on Nero....Dont dissapoint us....Kick his ass:)))

Sweet Trish

Hy all

Let me hear your opinion about the new games thare are ahead.....Choose a game and discuss with me about that game.....For example :

Protoype........I think that prototype is an excellent game because you have enough free play on the world map and you can do the missions when do you want them to do.

This guy is ANGRY:))

Devil May Cry 4.......Nero Rulez with his powerfull devil arm but I observed that dante is a more powerfull then nero because in devil may cry 3 Dante had the experience of his life fighting with his brother Vergil.....Dante is just playing with Nero, I can assure you about that:))

Nice weapon

, Crysis Warhead...Now this is an excellent shooter game.....Play the crysis (the story) and you shall now what I'm talking about......General your and imbecil, by shooting wih that nuclear weapon you caused that giant allien ball to grow.....Thanks for your grand "IDEEA" dude:))))

Check out that suit:D