Huge Glitch!!! Has anybody had this happen?

#1 Posted by AR12Gaming (8 posts) -
Alright guys, I was recording a let's play for my youtube channel and then I got this really weird glitch. The road disappeared, both my brakes and gas got stuck on. Kind of hard to explain, anyway check out the video linked at the bottom it will show you exactly what I mean. Just some background info, I installed the game to my hard drive the same day I got it. My disk is in perfect condition, I don't know what the problem is. Im trying to figure out if its a problem with the actual game or just my disk. Has anybody had this glitch too, or something similar? Here is the link to the glitch - http://www.youtube.com/watch?v=TRinoPA3jZc Thanks Nick from AR12Gaming
#2 Posted by HeliosT10 (1 posts) -
[QUOTE="AR12Gaming"]Alright guys, I was recording a let's play for my youtube channel and then I got this really weird glitch. The road disappeared, both my brakes and gas got stuck on. Kind of hard to explain, anyway check out the video linked at the bottom it will show you exactly what I mean. Just some background info, I installed the game to my hard drive the same day I got it. My disk is in perfect condition, I don't know what the problem is. Im trying to figure out if its a problem with the actual game or just my disk. Has anybody had this glitch too, or something similar? Here is the link to the glitch - http://www.youtube.com/watch?v=TRinoPA3jZc Thanks Nick from AR12Gaming

Hi Nick, This looks like a streaming issue, even though you've installed the game I would try giving the disk a good wipe and then trying it again. Hopefully the issue will then go away.