Weird lag in BF 3...

This topic is locked from further discussion.

#1 Posted by mitu123 (154649 posts) -

Might be a problem on the servers end

lostrib

Maybe this knowing the game.

#2 Posted by nutcrackr (12847 posts) -

Sounds pretty typical of a punkbuster problem. Go here: http://www.evenbalance.com/?page=pbsetup.php

run pbsetup, add BF3, check for updates.

If it updates then you probably fixed it (might need a restart)

If it didn't work, then you might have to uninstall the punkbuster service completely and reinstall it. To do this you'll need the service found here http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsvcfaq.php

#3 Posted by nooblet69 (5162 posts) -

So my BF3 has been working great since I started playing it when it came out. Lately though I get a weird lag where I will be running and it won't let me run further I end up running in one spot but everything else isn't lagged except my character. Have a solid cable internet and a good computer too so I am at a loss.

#4 Posted by lostrib (42811 posts) -

Might be a problem on the servers end

#5 Posted by seanmcloughlin (38219 posts) -

Just sounds like normal lag but could be for various different reasons. Happens to me too sometimes but restarting a round fixes it

#6 Posted by lostrib (42811 posts) -

[QUOTE="lostrib"]

Might be a problem on the servers end

mitu123

Maybe this knowing the game.

Only seem to see it on servers with 48 or 64 players

#7 Posted by Elann2008 (33028 posts) -
Yeah happens to me at least once or twice every BF3 session. I just prone, and strafe, and it will "unstuck."