Geforce gtx 550 ti - WHQL Logo's - NO?

This topic is locked from further discussion.

Avatar image for gem98088
#1 Posted by gem98088 (542 posts) -

Win xp

In my dxdiag, it says in display for my video card.. WHQL Logo'd - NO.

When I try to load some games the computer goes to BSOD, and I recieved a warning

message that My video card has not passed the windows logo testing to verify its compatibility with Windows XP.

What can I do to fix this?

Avatar image for IvanElk
#2 Posted by IvanElk (3798 posts) -

Get new windows. It is most likely due to you loading a game that is not DX9 compatible (the last DirectX on windows XP) so it BSOD's.

Like seriously though windows vista is so easy to come by, even 7.

Avatar image for gem98088
#3 Posted by gem98088 (542 posts) -

Its SWTOR.. its worked on this PC before.. but why not now?

Avatar image for PredatorRules
#4 Posted by PredatorRules (10356 posts) -

@gem98088 said:

Its SWTOR.. its worked on this PC before.. but why not now?

Install latest drivers, update directx.

If this is a new GPU and nothing works well, something is bad about it.

Avatar image for gem98088
#5 Posted by gem98088 (542 posts) -

Its the same GPU thats worked with it previously.. man.. computers are frustrating things.

Avatar image for IvanElk
#6 Edited by IvanElk (3798 posts) -

@PredatorRules said:

@gem98088 said:

Its SWTOR.. its worked on this PC before.. but why not now?

Install latest drivers, update directx.

If this is a new GPU and nothing works well, something is bad about it.

I doubt he can update direct X remember this is XP.

Also why are you still using XP?

Avatar image for gem98088
#7 Edited by gem98088 (542 posts) -

Will upgrade to win 7 but not for a little while.. it should still work on xp!

Avatar image for gem98088
#8 Edited by gem98088 (542 posts) -

Fixed it, it was a problem with Kaspersky. Opened Kaspersky, changed some settings and now it works.