WARNING do not install latest AMD GPU drivers

This topic is locked from further discussion.

#1 Posted by me3x12 (1765 posts) -

Install at your own risk. I went to DL the latest version yesterday as my PC will just give me a pop up prompt and ask if I want ti install the newest AMD GPU drivers so I did and normally everything is fine when I do this. But yesterday when I did it then I always just restart my computer and when I did it would not launch to my desktop so I had to launch in safe mode. It would not fix it so after several tries and I was freaking out. I then just reverted my PC back to the day before in control panel.

So these drivers must be SCREWED!!!

#2 Posted by WastelandArcher (80 posts) -
try a complete uninstall of your current drivers and installing just the newest set? hth
#3 Posted by ShadowDeathX (10578 posts) -
I've been running on them just fine.
#4 Posted by me3x12 (1765 posts) -

I've been running on them just fine.ShadowDeathX

Hmm idno crazy not sure why it messed up for me?

#5 Posted by JigglyWiggly_ (23460 posts) -

[QUOTE="ShadowDeathX"]I've been running on them just fine.me3x12

Hmm idno crazy not sure why it messed up for me?

bcuz ati

#6 Posted by Marfoo (5993 posts) -
I have them installed too. No issues so far.
#7 Posted by JohnF111 (14051 posts) -
You sure you don't have an nvidia card?
#8 Posted by Hawkeye747 (636 posts) -
You sure you don't have an nvidia card?JohnF111
LMAO
#9 Posted by Collecian (263 posts) -

I've had them for a few days now with no issues so far.

#10 Posted by Byshop (11154 posts) -

No problems here, although I agree that in general ATI/AMD drivers are problematic compared to Nvidia. I've had issues in the past where after updating CCC wouldn't open and uninstalling/reinstalling didn't help and I had to use Zergy's driver stripping script to clean it out. Also on my latop that uses dual 5780s and there's about a 50/50 chance that the latest version of the refernce drivers will cause my laptop model to bluescreen (confirmed on the forums with other guys who have the same laptop).

-Byshop

#11 Posted by Allicrombie (25122 posts) -
been using the latest ones for a week now and they seem fine. Have a 6770m.
#12 Posted by kai_311 (444 posts) -
Running well for me. No issues so far.