Avatars/Banners have been fixed

This topic is locked from further discussion.

#1 Posted by The-Apostle (12193 posts) -

We can now have avatars and banners. Now we just need to be able to have graphics in sigs again.

#2 Edited by WhiteKnight77 (12018 posts) -

Nothing still works for me. Clicking on the buttons still has no effect on anything.

#3 Posted by Gaming-Planet (14442 posts) -
@WhiteKnight77 said:

Nothing still works for me. Clicking on the buttons still has no effect on anything.

http://www.gamespot.com/forums/bug-reporting-feedback-1000006/image-uploading-avatar-fix-here-30832412/#166

Look at that thread.

Helped me this morning.

#4 Posted by Aquat1cF1sh (10936 posts) -

Works for me. Hopefully everyone will be able to change their images again soon, most people still look... the same.

#5 Posted by CptJSparrow (10897 posts) -

@WhiteKnight77 said:

Nothing still works for me. Clicking on the buttons still has no effect on anything.

The new site isn't bbcode. They have us upload images for some reason.

#6 Posted by konvikt_17 (22370 posts) -

can now insert images too, without having to use Elks console code thingy.

#7 Posted by Namgis (3592 posts) -

Now we just need an option to delete images we've uploaded. It took me many efforts to get my first attempts up, ended up with more than a dozen images I want to delete. Hope it becomes an option.

#8 Posted by The-Apostle (12193 posts) -

@Gaming-Planet said:
@WhiteKnight77 said:

Nothing still works for me. Clicking on the buttons still has no effect on anything.

http://www.gamespot.com/forums/bug-reporting-feedback-1000006/image-uploading-avatar-fix-here-30832412/#166

Look at that thread.

Helped me this morning.

Really? I just changed it the regular way using Firefox. :)

#9 Posted by riou7 (10838 posts) -

I have my 'old face' back :P

#10 Edited by Gaming-Planet (14442 posts) -

@The-Apostle said:

@Gaming-Planet said:
@WhiteKnight77 said:

Nothing still works for me. Clicking on the buttons still has no effect on anything.

http://www.gamespot.com/forums/bug-reporting-feedback-1000006/image-uploading-avatar-fix-here-30832412/#166

Look at that thread.

Helped me this morning.

Really? I just changed it the regular way using Firefox. :)

Then it works now.

Works with chrome too now.

#11 Edited by konvikt_17 (22370 posts) -

they also just added the link to OT at the bottom of the page now.

#12 Posted by Lance2500 (680 posts) -

@konvikt_17 said:

they also just added the link to OT at the bottom of the page now.

Glad that's back.

#13 Posted by Shottayouth13- (6870 posts) -

@konvikt_17: Yes!

#14 Posted by Jebus213 (8922 posts) -

Forum sucks

RIP in peace GS

#15 Edited by WhiteKnight77 (12018 posts) -

@Gaming-Planet said:
@WhiteKnight77 said:

Nothing still works for me. Clicking on the buttons still has no effect on anything.

http://www.gamespot.com/forums/bug-reporting-feedback-1000006/image-uploading-avatar-fix-here-30832412/#166

Look at that thread.

Helped me this morning.

@CptJSparrow said:

@WhiteKnight77 said:

Nothing still works for me. Clicking on the buttons still has no effect on anything.

The new site isn't bbcode. They have us upload images for some reason.

I have tried using the buttons and clicking on the avatar pic and neither work in either Opera or IE. Trying the fix by Elk does not work either in either browser and I am not installing more browsers to use something that should have been working from the get go. GS knew full well that people were complaining about sigs and avatars since the new site design was first mentioned. The fact that it is broken to this extent still shows that they should have had more people testing it, with different browsers other than Chrome or Firefox.

HTML code is supposed to be standardized, but when they start adding all this script crap into it, they cannot get it right. This was evident with the old forums due to all the glitches that plagued the forums from time to time and up to and including the last couple of days of it's existence. There is a rule called KISS. GS coders should keep to it or get software that is expressly made for forums and is more user friendly that what they had in the past or have now.

#16 Edited by The-Apostle (12193 posts) -

@konvikt_17 said:

they also just added the link to OT at the bottom of the page now.

I can't find it. >_>

#17 Edited by Lance2500 (680 posts) -

@The-Apostle said:

@konvikt_17 said:

they also just added the link to OT at the bottom of the page now.

I can't find it. >_>

Bottom left above reply to this topic.

#18 Posted by Jebus213 (8922 posts) -
@The-Apostle said:

We can now have avatars and banners. Now we just need to be able to have graphics in sigs again.

Or.....a better layout.

#19 Posted by voljin1987 (903 posts) -

Finally fixed..

#20 Posted by The-Apostle (12193 posts) -

@Lance2500 said:

@The-Apostle said:

@konvikt_17 said:

they also just added the link to OT at the bottom of the page now.

I can't find it. >_>

Bottom left above reply to this topic.

Meh... I guess I didn't notice because I never used the feature before. I'm sure I've seen it but it was more like background noise.

#21 Edited by WhiteKnight77 (12018 posts) -

@The-Apostle said:

@Lance2500 said:

@The-Apostle said:

@konvikt_17 said:

they also just added the link to OT at the bottom of the page now.

I can't find it. >_>

Bottom left above reply to this topic.

Meh... I guess I didn't notice because I never used the feature before. I'm sure I've seen it but it was more like background noise.

It was not here up until the last half hour or so.

#22 Posted by The-Apostle (12193 posts) -

@WhiteKnight77 said:

@The-Apostle said:

@Lance2500 said:

@The-Apostle said:

@konvikt_17 said:

they also just added the link to OT at the bottom of the page now.

I can't find it. >_>

Bottom left above reply to this topic.

Meh... I guess I didn't notice because I never used the feature before. I'm sure I've seen it but it was more like background noise.

It was not here up until the last half hour or so.

I meant I've seen it on the old site.

#23 Posted by foxhound_fox (90820 posts) -

I like that fade effect on the quote pyramid.

#24 Posted by WhiteKnight77 (12018 posts) -

@foxhound_fox said:

I like that fade effect on the quote pyramid.

Yeah, that is a good feature and notice that more than 3 people can be quoted without the quotes getting all screwed up.

#25 Posted by angeldeb82 (1105 posts) -

That is very sweet! And I was able to get the South Park Lance Galahad avatar back using Proboards and Internet Explorer 10. :)

#26 Posted by LJS9502_basic (152415 posts) -

Good. I didn't feel like me...

#27 Posted by ferrari2001 (17315 posts) -

Can we remove an image from our sigs? It now works to insert but I can't remove the test image I put in my sig earlier. I can only add another image. No way to remove completely?

#28 Posted by aaronmullan (33413 posts) -

Finally I have an identity again.

#29 Edited by Celldrax (14807 posts) -

Spent the last few days playing GTAV, so don't really know any different...

#30 Edited by PiscesChick93 (10714 posts) -

Great news, we're just waiting on the appearance of sigs now :P

#31 Edited by johnd13 (8381 posts) -

One problem solved, a dozen more awaiting. :P

#32 Edited by Pirate700 (46465 posts) -

So signatures are STILL down? :(

#33 Posted by n00bkid (4162 posts) -

I'll wait for the little bugs to be fixed.