This topic is locked from further discussion.

#1 Posted by TTDog (3516 posts) -

So I've read the stickied post about the image uploader being removed... but it states you'll still be able to view all your images.

Well mine have total vanished... is this being fixed?

#2 Posted by Horgen (110057 posts) -
Mine are gone as well. :( Though still on the server, as I use them in my signature and avatar.
#3 Posted by JodyR (16412 posts) -
Even though we announced that user images would be disabled, they were not supposed to disappear! So, I've let them know about the issue.
#4 Posted by JodyR (16412 posts) -

They figured out the problem and fixed it.

One thing to note, some of you wont notice the change until early morning. However, if you share the image gallery page you have in this topic, I can check back in the next hour to clear the cache on your profile and your images will show right away, like I've done for the author of this post. Thanks!

#5 Posted by topsemag55 (19063 posts) -

Me please, Jody.:)

May I ask about user videos? They are affected the same way.

#6 Posted by JodyR (16412 posts) -

Me please, Jody.:)

May I ask about user videos? They are affected the same way.

topsemag55
I didn't know user videos also had the problem. I'll let them know about that too but it may not get resolved until Monday.
#7 Posted by Horgen (110057 posts) -
Excellent, mine has returned :D
#8 Posted by topsemag55 (19063 posts) -

Excellent, mine has returned :D horgen123

Mine too, whoo-hoo!:D

#9 Posted by topsemag55 (19063 posts) -

I didn't know user videos also had the problem. I'll let them know about that too but it may not get resolved until Monday. JodyR

Thanks, a long while back they were also not appearing on the related gamepages either. Would you please ask the techs to check if linked game videos show up on the gamepage? Otherwise no one other than the user would know they were there unless someone visited their profile.