Image uploading (avatar) fix here!

This topic is locked from further discussion.

#52 Posted by AtariKidX (6316 posts) -

@Elk: Where is the console.....??Firefox.

#53 Posted by Elk (473 posts) -

@AtariKidX: Press CTRL + Shift + K

#54 Posted by lamprey263 (24677 posts) -

thanks!

#55 Edited by Ovirew (6446 posts) -

@Pirate700 said:

I'm not seeing a lot of signatures in here. lol

fixed that. XD

And yes... I posted one more time.

#56 Edited by VintAge68 (431 posts) -

@Elk: Ok, thanks, it finally worked with FF + Enter --but now my biggest concern is: how do I *remove* those images again? :<

#57 Posted by Elk (473 posts) -

@Ovirew: Not posting anymore? Why do you have to turn this thread into a house of LIES!

#58 Edited by killjoi (9986 posts) -

@Elk: Thanks, worked great.

#59 Posted by MrPunkFever (16 posts) -

Thanks. :)

#60 Posted by Elk (473 posts) -

@VintAge68: I don't think you can O_o

#61 Posted by AtariKidX (6316 posts) -

@Elk:

@Elk said:

@AtariKidX: Press CTRL + Shift + K

Thanks.......

#62 Posted by Pirate700 (46465 posts) -

@Ovirew said:

@Pirate700 said:

I'm not seeing a lot of signatures in here. lol

fixed that. XD

And yes... I posted one more time.

Not seeing a sig for you.

#63 Posted by bobbetybob (19296 posts) -

Urgh, I just keep getting "Failed to Upload" or if I use a URL it does it but then nothing happens.

#64 Posted by Randolph (10542 posts) -

Works for Safari as well, thanks Elk.

#65 Edited by Elk (473 posts) -

@bobbetybob: I often get upload errors, but it still works O_O

#66 Posted by thisBlueDude (16 posts) -

What if you're using Internet Explorer? (I know....don't laugh)

#67 Edited by bobbetybob (19296 posts) -

Welp nevermind, switched to Firefox and it worked perfectly first time. Thanks! Also, lol at "elkrules"

#68 Edited by VintAge68 (431 posts) -

@Elk: Ha, I even succeeded to remove/change it--exactly the same way (but after many trials ;)

#69 Posted by SaltyMeatballs (25158 posts) -

Cheers bro, this is how I recognise people easily!

#70 Posted by undo (13 posts) -

It worked, thanks!

#71 Edited by StrifeDelivery (1727 posts) -

Let's try it out

#72 Edited by StrifeDelivery (1727 posts) -

Yeah, avatar works. Also guys, for gifs, all you have to do is right click, copy image, and then just paste it into the reply box.

#73 Posted by Swedish_Chef (617 posts) -

Awesome thanks

#74 Posted by Elk (473 posts) -

@thisBlueDude: Should still work. F12, console.

#75 Posted by Elk (473 posts) -

@bobbetybob: I had to have a little fun with it ;-)

#76 Posted by bobbetybob (19296 posts) -

@thisBlueDude said:

What if you're using Internet Explorer? (I know....don't laugh)

Get outta here Grandad!

#77 Posted by Renegade_Fury (17348 posts) -

Thanks!

@Pirate700 said:

I'm not seeing a lot of signatures in here. lol

I'm not seeing anyone's signatures other than mine, and I turned on sigs in my settings. :/

#78 Edited by Elk (473 posts) -

Do you have to follow someone to see their sig I wonder? I only see mine and VintAge68

#79 Edited by CptJSparrow (10897 posts) -

@Elk

Not sure lemme try following you

#80 Edited by Pirate700 (46465 posts) -

So is there a fix yet to make Signatures actually show up for others?

#81 Posted by CptJSparrow (10897 posts) -

Nope, that's not it.

#82 Posted by best_Alchemist (68 posts) -

@Elk Nice, I saw that javascript was giving a "TypeError: $(...).attr(...) is undefined" error message whenever I tried to change the avatar yesterday but I didn't know how to fill in the blanks. Thanks for the workaround!

#83 Posted by Elk (473 posts) -

@Pirate700: Sig issue is server side, so nothing I can fix with funky scripts.

#84 Posted by Latiran (3 posts) -

Brilliant thanks man :)

#85 Edited by Elk (473 posts) -

@best_Alchemist: Yeah, when I saw that I realized it was something I could get into and fix.

#86 Posted by Nick3306 (2613 posts) -

Thanks man

#87 Posted by Pirate700 (46465 posts) -

@Elk said:

@Pirate700: Sig issue is server side, so nothing I can fix with funky scripts.

I wonder if they know sigs aren't working though.

#88 Posted by Oil_Rope_Bombs (2671 posts) -

@Pirate700:

#89 Posted by Pirate700 (46465 posts) -

@Oil_Rope_Bombs said:

@Pirate700:

I'm not seeing anything in your post.

#90 Edited by xTYZx (15 posts) -

@Elk: thank you !! your awesome ! ;)

#91 Posted by Elk (473 posts) -

@xtyzx: Thanks mate :D

#92 Posted by PiscesChick93 (10688 posts) -

I'm pressing F12 and nothing is happening :(

#93 Edited by Elk (473 posts) -

@PiscesChick93: What browser are you using? Does CTRL + Shift + K do anything for you?

#94 Posted by PiscesChick93 (10688 posts) -

@Elk said:

@PiscesChick93: What browser are you using? Does CTRL + Shift + K do anything for you?

I'm using Chrome :) And nope D: It opens up on Firefox but it doesn't let me copy and paste anything at all.

#95 Posted by Elk (473 posts) -

@PiscesChick93: Look at the images in the initial post, it should give you a clue to where you need to paste the text in. Look for the console page.

#96 Posted by gameofthering (10398 posts) -

Thanks! :D

#97 Posted by SaltyMeatballs (25158 posts) -

Make sure your signature is actually in the signature text box, it's a tiny text box, not the big one.

#98 Posted by Nintendo_Ownes7 (30917 posts) -

Thanks I had some trouble but I finally got it to work.

#99 Edited by Pirate700 (46465 posts) -

@SaltyMeatballs said:

Make sure your signature is actually in the signature text box, it's a tiny text box, not the big one.

That's just for text signatures. That's not the issue.

#100 Posted by 255Utah (5613 posts) -

it helped a lot! Thanks very much! ^^