Fresh and new topic - Pinging the Oopsies

This topic is locked from further discussion.

Avatar image for JodyR
#1 Posted by JodyR (16418 posts) -

We've updated some back end stuff to see if this resolves majority of the Oops errors. However, if you encounter any new problems please report the webpage url as soon as you encounter it. That way I can determine date/time.

Example: "Encounter an oops error 2 hours ago while loading www.gamespot.com/users/jodyr"

Thanks everyone!

Avatar image for jp_
#2 Posted by JP_ (12875 posts) -

10-10-2012

Encountering Oops after using Quick reply, Reply, quick quote, Quote when posting on union forums. Post still gets posted though @22:22:50

Avatar image for killerband55
#3 Posted by killerband55 (107961 posts) -

it still happens everytime i make a post in a union on the old format, so it hasn't been fixed and i'm using regular Gamespot.com (i live in US)

Avatar image for CountBleck12
#4 Posted by CountBleck12 (4740 posts) -

it still happens everytime i make a post in a union on the old format, so it hasn't been fixed and i'm using regular Gamespot.com (i live in US)

killerband55
Same here.
Avatar image for Falcon084
#5 Posted by Falcon084 (8777 posts) -

[QUOTE="killerband55"]

it still happens everytime i make a post in a union on the old format, so it hasn't been fixed and i'm using regular Gamespot.com (i live in US)

CountBleck12

Same here.

Same here. Just now too.

Why was the other thread locked?

Edit: Everone post where you're from (country), it will help!

Avatar image for EvanescentCrow
#6 Posted by EvanescentCrow (69 posts) -
Encountered this problem roughly 10 (ten) minutes ago, while trying to mark a user message for moderation in the Primary Games Discussion forum. The new window would open, but the page with the list of possible infractions wouldn't load. Refreshing the page led to "Oops". Also noticed that the site, overall, seemed slow to load. After those ten minutes, and some browsing around, I noticed the site wasn't as slow anymore and returned there and it all worked fine this time. I immediately came to this thread afterwards.
Avatar image for HybridKing
#7 Posted by HybridKing (8321 posts) -

3:35 ET, got the "OOPS" at http://www.gamespot.com/forums/topic/26551774/mirajanes-bar-official-off-topic-thread?page=1334 of the Fairy Tail Union.

Avatar image for jsmoke03
#8 Posted by jsmoke03 (13696 posts) -

10/11/12- est. 1:57pm pacific u.s. time

got oops trying to view my personal game list page

http://www.gamespot.com/users/self/games_table?mode=own

Avatar image for garfield360uk
#10 Posted by garfield360uk (20381 posts) -
I get it every time I try to access these pages: http://uk.gamespot.com/pages/unions/home.php?union_id=F1PU http://uk.gamespot.com/pages/unions/home.php?union_id=Decision
Avatar image for super600
#11 Posted by super600 (32165 posts) -

Still getting bonk like crazy in unions.

Avatar image for CountBleck12
#12 Posted by CountBleck12 (4740 posts) -

Recently I kept getting the Oops error when I try to access Fuse.

Avatar image for horgen
#13 Posted by Horgen (114306 posts) -
Got the 'Oops' error right now when trying to open a pm.... I could open it on the second try though
Avatar image for jsmoke03
#14 Posted by jsmoke03 (13696 posts) -

10/18 2:37 pm pacifi-trying to submitt a new message on sw forums

http://www.gamespot.com/forums/board/314159282/system-wars

http://www.gamespot.com/pages/forums/post_msg.php?topic_id=29305426

Avatar image for crimsonbrute
#15 Posted by CrimsonBrute (24841 posts) -

( Oct. 22 ) Wow, a record 6 oops in a matter of 4 minutes.

First OOPS! was while attempting to watch the GS News video

The next was while trying to access the forums.

The following occurrence was when I tried to open How to Gamespot

Then the next few where just trying to get to this point. Tech Support, pinging the oopsies, and pinging the oopsies page 2.

And i'm sure to get a couple more while trying to post this.

EDIT: HOLY CRAP! I've been trying to get in the site for the last 3+ hours and I have encountered countless OOPS!, 503s, and connection severed errors. WTF!?

Avatar image for horgen
#16 Posted by Horgen (114306 posts) -
Got bonked when trying to post in Pirate700's topic here on this board.
Avatar image for HybridKing
#17 Posted by HybridKing (8321 posts) -

( Oct. 22 ) Wow, a record 6 oops in a matter of 4 minutes.

First OOPS! was while attempting to watch the GS News video

The next was while trying to access the forums.

The following occurrence was when I tried to open How to Gamespot

Then the next few where just trying to get to this point. Tech Support, pinging the oopsies, and pinging the oopsies page 2.

And i'm sure to get a couple more while trying to post this.

EDIT: HOLY CRAP! I've been trying to get in the site for the last 3+ hours and I have encountered countless OOPS!, 503s, and connection severed errors. WTF!?

F22_King_Raptor
Same here, something caused the site to go down
Avatar image for gmax
#18 Posted by gmax (6865 posts) -
Heh, just got one trying to load the Tech Support index. Roughly 23:20 PT, 10/22.

Avatar image for anihimz
#19 Posted by anihimz (14242 posts) -
Every time I post in any union I get oops
Avatar image for HybridKing
#20 Posted by HybridKing (8321 posts) -
Every time I post in any union I get oopsanihimz
That happens if you post in the union format. The forum format still gets the oops screen but not as frequently.
Avatar image for AQWBlaZer91
#21 Posted by AQWBlaZer91 (615 posts) -

Mostly it's fine for me but any results on fixing the user review tabs that are broken by this coding.

Raptr Gamercard

Avatar image for crimsonbrute
#22 Posted by CrimsonBrute (24841 posts) -
Oct. 31 at 2:24 PM MT while trying to access http://fuse.gamespot.com/whats-hot/.
Avatar image for Big_Evil666
#23 Posted by Big_Evil666 (13817 posts) -
[QUOTE="killerband55"]

it still happens everytime i make a post in a union on the old format, so it hasn't been fixed and i'm using regular Gamespot.com (i live in US)

CountBleck12
Same here.

same for me, i'm in Canada
Avatar image for kitty
#24 Posted by kitty (115307 posts) -
I get it whenever I try to access my post history
Avatar image for crimsonbrute
#25 Posted by CrimsonBrute (24841 posts) -

Nov. 1 at 2:25 PM MT while trying to access the Ranger Board.

Avatar image for Avenger1324
#26 Posted by Avenger1324 (16344 posts) -
Posting a reply on a union board (F1PU) a minute ago. Also getting regular timeouts when I try to access my posting history.
Avatar image for McStrongfast
#27 Posted by McStrongfast (4697 posts) -

Currently getting oopsed whenever I try to submit a post. So you probably won't see this one.

Avatar image for McStrongfast
#28 Posted by McStrongfast (4697 posts) -

Currently getting oopsed whenever I try to submit a post. So you probably won't see this one.

Avatar image for anihimz
#29 Posted by anihimz (14242 posts) -
Tried posting a minute ago and bonk won't let the post go through Refreshed but nothing happened
Avatar image for gmax
#30 Posted by gmax (6865 posts) -
Yep. But then, later, they *did* get through...

Avatar image for BadA_chic
#31 Posted by BadA_chic (25 posts) -
OOPS! Something went wrong, but it's cool, we're fixing it. Please check back in a few moments, or find us at: Please help Im tired of seeing this everytime I post but my post still goes through once I refresh the page :|
Avatar image for Big_Evil666
#32 Posted by Big_Evil666 (13817 posts) -
getting "OOPS/Bonk" mainly in the Unions
Avatar image for horgen
#33 Posted by Horgen (114306 posts) -
Had two just now. First one when I opened the forums list, the other one when I went to the last page in the pinned folding thread in hardware discussions.
Avatar image for super600
#34 Posted by super600 (32165 posts) -

The main site is really slow right now, but no oops on the main forum.

Avatar image for cigarcat
#35 Posted by cigarcat (345 posts) -

While loading http://www.gamespot.com/grand-theft-auto-2/ I got the "OOPS!" error. This has been consistant for about a week.