Fresh and new topic - Pinging the Oopsies

This topic is locked from further discussion.

#1 Posted by JodyR (16412 posts) -

We've updated some back end stuff to see if this resolves majority of the Oops errors. However, if you encounter any new problems please report the webpage url as soon as you encounter it. That way I can determine date/time.

Example: "Encounter an oops error 2 hours ago while loading www.gamespot.com/users/jodyr"

Thanks everyone!

#2 Posted by JP_ (12849 posts) -

10-10-2012

Encountering Oops after using Quick reply, Reply, quick quote, Quote when posting on union forums. Post still gets posted though @22:22:50

#3 Posted by killerband55 (107961 posts) -

it still happens everytime i make a post in a union on the old format, so it hasn't been fixed and i'm using regular Gamespot.com (i live in US)

#4 Posted by CountBleck12 (22725 posts) -

it still happens everytime i make a post in a union on the old format, so it hasn't been fixed and i'm using regular Gamespot.com (i live in US)

killerband55
Same here.
#5 Posted by Falcon084 (8757 posts) -

[QUOTE="killerband55"]

it still happens everytime i make a post in a union on the old format, so it hasn't been fixed and i'm using regular Gamespot.com (i live in US)

CountBleck12

Same here.

Same here. Just now too.

Why was the other thread locked?

Edit: Everone post where you're from (country), it will help!

#6 Posted by EvanescentCrow (73 posts) -
Encountered this problem roughly 10 (ten) minutes ago, while trying to mark a user message for moderation in the Primary Games Discussion forum. The new window would open, but the page with the list of possible infractions wouldn't load. Refreshing the page led to "Oops". Also noticed that the site, overall, seemed slow to load. After those ten minutes, and some browsing around, I noticed the site wasn't as slow anymore and returned there and it all worked fine this time. I immediately came to this thread afterwards.
#7 Posted by HybridKing (15867 posts) -

3:35 ET, got the "OOPS" at http://www.gamespot.com/forums/topic/26551774/mirajanes-bar-official-off-topic-thread?page=1334 of the Fairy Tail Union.

#8 Posted by jsmoke03 (12833 posts) -

10/11/12- est. 1:57pm pacific u.s. time

got oops trying to view my personal game list page

http://www.gamespot.com/users/self/games_table?mode=own

#10 Posted by Garfield360UK (19613 posts) -
I get it every time I try to access these pages: http://uk.gamespot.com/pages/unions/home.php?union_id=F1PU http://uk.gamespot.com/pages/unions/home.php?union_id=Decision
#11 Posted by super600 (30499 posts) -

Still getting bonk like crazy in unions.

#12 Posted by CountBleck12 (22725 posts) -

Recently I kept getting the Oops error when I try to access Fuse.

#13 Posted by Horgen (110079 posts) -
Got the 'Oops' error right now when trying to open a pm.... I could open it on the second try though
#14 Posted by jsmoke03 (12833 posts) -

10/18 2:37 pm pacifi-trying to submitt a new message on sw forums

http://www.gamespot.com/forums/board/314159282/system-wars

http://www.gamespot.com/pages/forums/post_msg.php?topic_id=29305426

#15 Posted by CrimsonBrute (23393 posts) -

( Oct. 22 ) Wow, a record 6 oops in a matter of 4 minutes.

First OOPS! was while attempting to watch the GS News video

The next was while trying to access the forums.

The following occurrence was when I tried to open How to Gamespot

Then the next few where just trying to get to this point. Tech Support, pinging the oopsies, and pinging the oopsies page 2.

And i'm sure to get a couple more while trying to post this.

EDIT: HOLY CRAP! I've been trying to get in the site for the last 3+ hours and I have encountered countless OOPS!, 503s, and connection severed errors. WTF!?

#16 Posted by Horgen (110079 posts) -
#17 Posted by HybridKing (15867 posts) -

( Oct. 22 ) Wow, a record 6 oops in a matter of 4 minutes.

First OOPS! was while attempting to watch the GS News video

The next was while trying to access the forums.

The following occurrence was when I tried to open How to Gamespot

Then the next few where just trying to get to this point. Tech Support, pinging the oopsies, and pinging the oopsies page 2.

And i'm sure to get a couple more while trying to post this.

EDIT: HOLY CRAP! I've been trying to get in the site for the last 3+ hours and I have encountered countless OOPS!, 503s, and connection severed errors. WTF!?

F22_King_Raptor
Same here, something caused the site to go down
#18 Posted by gmax (6861 posts) -
#19 Posted by anihimz (14242 posts) -
Every time I post in any union I get oops
#20 Posted by HybridKing (15867 posts) -
Every time I post in any union I get oopsanihimz
That happens if you post in the union format. The forum format still gets the oops screen but not as frequently.
#21 Posted by AQWBlaZer91 (275 posts) -

Mostly it's fine for me but any results on fixing the user review tabs that are broken by this coding.

Raptr Gamercard

#22 Posted by CrimsonBrute (23393 posts) -
#23 Posted by Big_Evil666 (13817 posts) -
[QUOTE="killerband55"]

it still happens everytime i make a post in a union on the old format, so it hasn't been fixed and i'm using regular Gamespot.com (i live in US)

CountBleck12
Same here.

same for me, i'm in Canada
#24 Posted by kitty (114652 posts) -
I get it whenever I try to access my post history
#25 Posted by CrimsonBrute (23393 posts) -

Nov. 1 at 2:25 PM MT while trying to access the Ranger Board.

#26 Posted by Avenger1324 (16344 posts) -
Posting a reply on a union board (F1PU) a minute ago. Also getting regular timeouts when I try to access my posting history.
#27 Posted by McStrongfast (4270 posts) -

Currently getting oopsed whenever I try to submit a post. So you probably won't see this one.

#28 Posted by McStrongfast (4270 posts) -

Currently getting oopsed whenever I try to submit a post. So you probably won't see this one.

#29 Posted by anihimz (14242 posts) -
Tried posting a minute ago and bonk won't let the post go through Refreshed but nothing happened
#30 Posted by gmax (6861 posts) -
Yep. But then, later, they *did* get through...

#31 Posted by BadA_chic (1 posts) -
OOPS! Something went wrong, but it's cool, we're fixing it. Please check back in a few moments, or find us at: Please help Im tired of seeing this everytime I post but my post still goes through once I refresh the page :|
#32 Posted by Big_Evil666 (13817 posts) -
getting "OOPS/Bonk" mainly in the Unions
#33 Posted by Horgen (110079 posts) -
Had two just now. First one when I opened the forums list, the other one when I went to the last page in the pinned folding thread in hardware discussions.
#34 Posted by super600 (30499 posts) -

The main site is really slow right now, but no oops on the main forum.

#35 Posted by cigarcat (345 posts) -

While loading http://www.gamespot.com/grand-theft-auto-2/ I got the "OOPS!" error. This has been consistant for about a week.