BombermanDS review in Dutch/Nederlands. ..::Jammer dat het niet

User Rating: 7.8 | Bomberman DS
Bomberman Ds is een spel met min punten en plus punten ,waar bij de plus punten meer zijn. Een van de min punten zijn de grapihcs en een van de plus punten is de gameplay.De Graphics betreft is het een 2Dimensionaal spel.
Er zijn twee modes de''Normal''mode (dit is net zo iets als een story mode) en de ''Battle''mode zoals je al kan raden moet je hier battlen tegen CPU's en/of andere DS'n.
Bij de batlle mode kan je op het begin kiezen voor het aantal deelnemers of het maken van een team.. als je daar mee klaar bent ga je naar ''stage select'' en daar heb je ongeveer 30 stage's om te kiezen ,zo heb je bijvoorbeeld normal,classic of levels waar bij je in de microfoon moet blazen en dan leg je een bom of laat je een bom ontploffen en haal je de spiegel te voorschijn om het vuur terug te kaatsen. En vandaar kan je in ''Handi'' daar bepaal je de handicap van een speler je geeft iemand extra snelheid of vuurkracht etc. en als je daarmee klaar bent kom je bij de laatste scherm ''Rule settings'' hier bepaal je de spelduur het aantal sets of er een ''Tiebreak'' is of niet etc. en dan begint het spel ''Ready voor Rumble'' .
De ''Normal'' mode is gewoon de mode waar je het spel kan uitspelen dus van level naar level van eindbaas naar eindbaas tot dat je bij 100% en het is afgelopen. Bij nomal mode kan je 3 file's creƫren fila A,B en C . Er zijn 10 area's elk area heeft 10 stage's waarbij de laatste een eindbaas is zo zijn er dus 100 levels. Ik zelf heb het spel in minder dan 3 uur uitgespeeld maar heb wel veel lol gehad ,want op een of andere manier is het gewoon leuk en verslafend.
Het spel maakt opzich weinig gebruik van de touch screen aleen in de menus. Van de microfoon maakt die wel een beetje gebruik van maar ook niet zo erg veel alleen in drie stage's van de Battle mode ,maar het is Jammer dat het niet 3D is gemaakt.

Bomberman DS is een leuk spel ook al heb je het snel uitgespeeld het is gewoon leuk om in de battle mode te battlen.....